Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3101
Назва: Удосконалення технології борошняних страв (на матеріалах закладу ресторанного господарства «Шо Шо»)
Інші назви: Improving the technology of flour dishes (based on materials from the restaurant establishment "Sho Sho")
Автори: Старчук, Віталій Миколайович
Теми: борошняні страви
flour dishes
удосконалення технології
technology improvement
рецептури
recipes
інновації
innovations
виробництво
production
Дата публікації: 2025
Видавництво: Старчук В. М. Удосконалення технології борошняних страв (на матеріалах закладу ресторанного господарства «Шо Шо») = Improving the technology of flour dishes (based on materials from the restaurant establishment "Sho Sho") : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / В. М. Старчук ; наук. кер. І. П. Данилюк. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 55 с.
Короткий огляд (реферат): У кваліфікаційній роботі розглянуто питання удосконалення технології борошняних страв на основі сучасних гастрономічних тенденцій і потреб споживачів. Обґрунтовано доцільність упровадження новітніх технологічних підходів до приготування борошняних виробів у діяльність закладу ресторанного господарства «Шо Шо». Проведено аналітичний огляд літературних джерел щодо класифікації та технологічних особливостей борошняних страв, здійснено аналіз виробничих можливостей обраного закладу, виявлено резерви удосконалення технологічних процесів. У результаті дослідження розроблено оновлені рецептури борошняних страв, адаптовані до виробничих умов, запропоновано технологічні схеми їх приготування, підібрано відповідне сучасне обладнання, а також надано рекомендації щодо оптимізації роботи борошняного відділення. Результати роботи можуть бути використані для підвищення якості продукції, розширення асортименту та задоволення зростаючого попиту на інноваційні страви в сегменті сучасного ресторанного харчування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3101
Розташовується у зібраннях:бакалавр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Starchuk_181.pdfосновний текст2.05 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.