Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3101
Название: Удосконалення технології борошняних страв (на матеріалах закладу ресторанного господарства «Шо Шо»)
Другие названия: Improving the technology of flour dishes (based on materials from the restaurant establishment "Sho Sho")
Авторы: Старчук, Віталій Миколайович
Ключевые слова: борошняні страви
flour dishes
удосконалення технології
technology improvement
рецептури
recipes
інновації
innovations
виробництво
production
Дата публикации: 2025
Издатель: Старчук В. М. Удосконалення технології борошняних страв (на матеріалах закладу ресторанного господарства «Шо Шо») = Improving the technology of flour dishes (based on materials from the restaurant establishment "Sho Sho") : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / В. М. Старчук ; наук. кер. І. П. Данилюк. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 55 с.
Аннотация: У кваліфікаційній роботі розглянуто питання удосконалення технології борошняних страв на основі сучасних гастрономічних тенденцій і потреб споживачів. Обґрунтовано доцільність упровадження новітніх технологічних підходів до приготування борошняних виробів у діяльність закладу ресторанного господарства «Шо Шо». Проведено аналітичний огляд літературних джерел щодо класифікації та технологічних особливостей борошняних страв, здійснено аналіз виробничих можливостей обраного закладу, виявлено резерви удосконалення технологічних процесів. У результаті дослідження розроблено оновлені рецептури борошняних страв, адаптовані до виробничих умов, запропоновано технологічні схеми їх приготування, підібрано відповідне сучасне обладнання, а також надано рекомендації щодо оптимізації роботи борошняного відділення. Результати роботи можуть бути використані для підвищення якості продукції, розширення асортименту та задоволення зростаючого попиту на інноваційні страви в сегменті сучасного ресторанного харчування.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3101
Располагается в коллекциях:бакалавр

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Starchuk_181.pdfосновний текст2.05 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.