Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3100Полная запись метаданных
| Поле DC | Значение | Язык |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Руснак, Віталій Васильович | - |
| dc.date.accessioned | 2025-07-02T20:11:06Z | - |
| dc.date.available | 2025-07-02T20:11:06Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3100 | - |
| dc.description.abstract | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: «Удосконалення технології хлібобулочних виробів (на матеріалах ресторану «Broyt»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Технологічні основи виробництва хлібобулочних виробів, Розділ 2. Дослідження технологій хлібобулочних виробів та організація їх виробництва у ресторані «Broyt» м. Чернівці, Розділ 3. Основні рекомендації спрямовані на організацію вдосконалення технологій хлібобулочних виробів та організація їх виробництва у ресторані «Broyt» м. Чернівці. У розділі «Технологічні основи виробництва хлібобулочних виробів» проведено аналітичний огляд літератури щодо існуючих технологій хлібобулочних виробів оздоровчого призначення та обґрунтовано параметри їх виробництва у закладах ресторанного господарства України та світу. В розділі 2 надано загальну характеристику закладу ресторанного господарства «Broyt» м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства та організовано виробництво технології хлібобулочних виробів з екстрактом зеленого чаю. В розділі 3 розроблено технологію хлібобулочних виробів з екстрактом зеленого чаю, оновлено концептуальне меню та виробничу програму, підібрано технологічне устаткування закладу ресторанного господарства «Broyt» м. Чернівці. | uk_UK |
| dc.language.iso | uk | uk_UK |
| dc.publisher | Руснак В. В. Удосконалення технології хлібобулочних виробів (на матеріалах ресторану «Broyt») = Improving the technology of bakery products (based on materials from the Broyt restaurant) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / В. В. Руснак ; наук. кер. О. Л. Романовська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 50 с. | uk_UK |
| dc.subject | хлібобулочні вироби | uk_UK |
| dc.subject | bakery products | uk_UK |
| dc.subject | екстрат зеленого чаю | uk_UK |
| dc.subject | green tea extract | uk_UK |
| dc.subject | виробництво | uk_UK |
| dc.subject | production | uk_UK |
| dc.subject | рецептура | uk_UK |
| dc.subject | recipe | uk_UK |
| dc.subject | НАССР | uk_UK |
| dc.title | Удосконалення технології хлібобулочних виробів (на матеріалах ресторану «Broyt») | uk_UK |
| dc.title.alternative | Improving the technology of bakery products (based on materials from the Broyt restaurant) | uk_UK |
| dc.type | Other | uk_UK |
| Располагается в коллекциях: | бакалавр | |
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Rusnak_181.pdf | основний текст | 526.17 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.