Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3100
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorРуснак, Віталій Васильович-
dc.date.accessioned2025-07-02T20:11:06Z-
dc.date.available2025-07-02T20:11:06Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3100-
dc.description.abstractВідповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: «Удосконалення технології хлібобулочних виробів (на матеріалах ресторану «Broyt»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Технологічні основи виробництва хлібобулочних виробів, Розділ 2. Дослідження технологій хлібобулочних виробів та організація їх виробництва у ресторані «Broyt» м. Чернівці, Розділ 3. Основні рекомендації спрямовані на організацію вдосконалення технологій хлібобулочних виробів та організація їх виробництва у ресторані «Broyt» м. Чернівці. У розділі «Технологічні основи виробництва хлібобулочних виробів» проведено аналітичний огляд літератури щодо існуючих технологій хлібобулочних виробів оздоровчого призначення та обґрунтовано параметри їх виробництва у закладах ресторанного господарства України та світу. В розділі 2 надано загальну характеристику закладу ресторанного господарства «Broyt» м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства та організовано виробництво технології хлібобулочних виробів з екстрактом зеленого чаю. В розділі 3 розроблено технологію хлібобулочних виробів з екстрактом зеленого чаю, оновлено концептуальне меню та виробничу програму, підібрано технологічне устаткування закладу ресторанного господарства «Broyt» м. Чернівці.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherРуснак В. В. Удосконалення технології хлібобулочних виробів (на матеріалах ресторану «Broyt») = Improving the technology of bakery products (based on materials from the Broyt restaurant) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / В. В. Руснак ; наук. кер. О. Л. Романовська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 50 с.uk_UK
dc.subjectхлібобулочні виробиuk_UK
dc.subjectbakery productsuk_UK
dc.subjectекстрат зеленого чаюuk_UK
dc.subjectgreen tea extractuk_UK
dc.subjectвиробництвоuk_UK
dc.subjectproductionuk_UK
dc.subjectрецептураuk_UK
dc.subjectrecipeuk_UK
dc.subjectНАССРuk_UK
dc.titleУдосконалення технології хлібобулочних виробів (на матеріалах ресторану «Broyt»)uk_UK
dc.title.alternativeImproving the technology of bakery products (based on materials from the Broyt restaurant)uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Располагается в коллекциях:бакалавр

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Rusnak_181.pdfосновний текст526.17 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.