Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3100| Назва: | Удосконалення технології хлібобулочних виробів (на матеріалах ресторану «Broyt») |
| Інші назви: | Improving the technology of bakery products (based on materials from the Broyt restaurant) |
| Автори: | Руснак, Віталій Васильович |
| Теми: | хлібобулочні вироби bakery products екстрат зеленого чаю green tea extract виробництво production рецептура recipe НАССР |
| Дата публікації: | 2025 |
| Видавництво: | Руснак В. В. Удосконалення технології хлібобулочних виробів (на матеріалах ресторану «Broyt») = Improving the technology of bakery products (based on materials from the Broyt restaurant) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / В. В. Руснак ; наук. кер. О. Л. Романовська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 50 с. |
| Короткий огляд (реферат): | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: «Удосконалення технології хлібобулочних виробів (на матеріалах ресторану «Broyt»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Технологічні основи виробництва хлібобулочних виробів, Розділ 2. Дослідження технологій хлібобулочних виробів та організація їх виробництва у ресторані «Broyt» м. Чернівці, Розділ 3. Основні рекомендації спрямовані на організацію вдосконалення технологій хлібобулочних виробів та організація їх виробництва у ресторані «Broyt» м. Чернівці. У розділі «Технологічні основи виробництва хлібобулочних виробів» проведено аналітичний огляд літератури щодо існуючих технологій хлібобулочних виробів оздоровчого призначення та обґрунтовано параметри їх виробництва у закладах ресторанного господарства України та світу. В розділі 2 надано загальну характеристику закладу ресторанного господарства «Broyt» м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства та організовано виробництво технології хлібобулочних виробів з екстрактом зеленого чаю. В розділі 3 розроблено технологію хлібобулочних виробів з екстрактом зеленого чаю, оновлено концептуальне меню та виробничу програму, підібрано технологічне устаткування закладу ресторанного господарства «Broyt» м. Чернівці. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3100 |
| Розташовується у зібраннях: | бакалавр |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Rusnak_181.pdf | основний текст | 526.17 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.