Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3099
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОлексюк, Вікторія Анатоліївна-
dc.date.accessioned2025-07-02T20:04:51Z-
dc.date.available2025-07-02T20:04:51Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3099-
dc.description.abstractВідповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: Нові види десертів для дитячого харчування (на матеріалах кафе «Marzipan Bakery»),яка містить три розділи: Розділ 1. Страви призначені для дитячого харчування. Технології страв та їх реалізація, Розділ 2. Дослідження технології страв з овочів та організація їх виробництва продукції та її реалізації в кафе «Marzipan Bakery» м. Чернівці, Розділ 3. Основні способи вдосконалення технологічних процесів, їх впровадження та реалізація на базі закладу «Marzipan Bakery» м. Чернівці. У розділі «Страви призначені для дитячого харчування. Технології страв та їх реалізація» проведено порівняльний аналіз десертів, що притаманні Українській та Європейській кухні, та аналітичний огляд літератури щодо актуального законодавства, що забезпечує дитяче харчування в Україні та світі. Проаналізовано сучасні тенденції щодо інновацій в дитячому харчування та підвищенні якості сировини. В розділі 2 надано загальну характеристику кафе «Marzipan Bakery» м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства. Оновлено концептуальне меню та виробничу програму, підібрано технологічне устаткування для кафе «Marzipan Bakery» м. Чернівці. В розділі 3 обґрунтувано вибір сировини та її хімічні й біологічні властивості. Розроблено технологію солодких страв з використанням гіпоалергенної сировини.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherОлексюк В. А. Нові види десертів для дитячого харчування (на матеріалах кафе «Marzipan Bakery») = New types of desserts for children's food (based on materials from the Marzipan Bakery cafe) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / В. А. Олексюк ; наук. кер. М. Ф. Кравченко. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 53 с.uk_UK
dc.subjectдитяче харчуванняuk_UK
dc.subjectbaby fooduk_UK
dc.subjectвиди десертівuk_UK
dc.subjecttypes of dessertsuk_UK
dc.subjectхімічні вдастивостіuk_UK
dc.subjectchemical propertiesuk_UK
dc.subjectбіологічні властивостіuk_UK
dc.subjectbiological propertiesuk_UK
dc.subjectгіпоалергенна сировинаuk_UK
dc.subjecthypoallergenic raw materialsuk_UK
dc.titleНові види десертів для дитячого харчування (на матеріалах кафе «Marzipan Bakery»)uk_UK
dc.title.alternativeNew types of desserts for children's food (based on materials from the Marzipan Bakery cafe)uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:бакалавр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Oleksuk_181.pdfосновний текст1.08 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.