Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3099
Назва: Нові види десертів для дитячого харчування (на матеріалах кафе «Marzipan Bakery»)
Інші назви: New types of desserts for children's food (based on materials from the Marzipan Bakery cafe)
Автори: Олексюк, Вікторія Анатоліївна
Теми: дитяче харчування
baby food
види десертів
types of desserts
хімічні вдастивості
chemical properties
біологічні властивості
biological properties
гіпоалергенна сировина
hypoallergenic raw materials
Дата публікації: 2025
Видавництво: Олексюк В. А. Нові види десертів для дитячого харчування (на матеріалах кафе «Marzipan Bakery») = New types of desserts for children's food (based on materials from the Marzipan Bakery cafe) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / В. А. Олексюк ; наук. кер. М. Ф. Кравченко. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 53 с.
Короткий огляд (реферат): Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: Нові види десертів для дитячого харчування (на матеріалах кафе «Marzipan Bakery»),яка містить три розділи: Розділ 1. Страви призначені для дитячого харчування. Технології страв та їх реалізація, Розділ 2. Дослідження технології страв з овочів та організація їх виробництва продукції та її реалізації в кафе «Marzipan Bakery» м. Чернівці, Розділ 3. Основні способи вдосконалення технологічних процесів, їх впровадження та реалізація на базі закладу «Marzipan Bakery» м. Чернівці. У розділі «Страви призначені для дитячого харчування. Технології страв та їх реалізація» проведено порівняльний аналіз десертів, що притаманні Українській та Європейській кухні, та аналітичний огляд літератури щодо актуального законодавства, що забезпечує дитяче харчування в Україні та світі. Проаналізовано сучасні тенденції щодо інновацій в дитячому харчування та підвищенні якості сировини. В розділі 2 надано загальну характеристику кафе «Marzipan Bakery» м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства. Оновлено концептуальне меню та виробничу програму, підібрано технологічне устаткування для кафе «Marzipan Bakery» м. Чернівці. В розділі 3 обґрунтувано вибір сировини та її хімічні й біологічні властивості. Розроблено технологію солодких страв з використанням гіпоалергенної сировини.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3099
Розташовується у зібраннях:бакалавр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Oleksuk_181.pdfосновний текст1.08 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.