Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3099| Название: | Нові види десертів для дитячого харчування (на матеріалах кафе «Marzipan Bakery») |
| Другие названия: | New types of desserts for children's food (based on materials from the Marzipan Bakery cafe) |
| Авторы: | Олексюк, Вікторія Анатоліївна |
| Ключевые слова: | дитяче харчування baby food види десертів types of desserts хімічні вдастивості chemical properties біологічні властивості biological properties гіпоалергенна сировина hypoallergenic raw materials |
| Дата публикации: | 2025 |
| Издатель: | Олексюк В. А. Нові види десертів для дитячого харчування (на матеріалах кафе «Marzipan Bakery») = New types of desserts for children's food (based on materials from the Marzipan Bakery cafe) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / В. А. Олексюк ; наук. кер. М. Ф. Кравченко. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 53 с. |
| Аннотация: | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: Нові види десертів для дитячого харчування (на матеріалах кафе «Marzipan Bakery»),яка містить три розділи: Розділ 1. Страви призначені для дитячого харчування. Технології страв та їх реалізація, Розділ 2. Дослідження технології страв з овочів та організація їх виробництва продукції та її реалізації в кафе «Marzipan Bakery» м. Чернівці, Розділ 3. Основні способи вдосконалення технологічних процесів, їх впровадження та реалізація на базі закладу «Marzipan Bakery» м. Чернівці. У розділі «Страви призначені для дитячого харчування. Технології страв та їх реалізація» проведено порівняльний аналіз десертів, що притаманні Українській та Європейській кухні, та аналітичний огляд літератури щодо актуального законодавства, що забезпечує дитяче харчування в Україні та світі. Проаналізовано сучасні тенденції щодо інновацій в дитячому харчування та підвищенні якості сировини. В розділі 2 надано загальну характеристику кафе «Marzipan Bakery» м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства. Оновлено концептуальне меню та виробничу програму, підібрано технологічне устаткування для кафе «Marzipan Bakery» м. Чернівці. В розділі 3 обґрунтувано вибір сировини та її хімічні й біологічні властивості. Розроблено технологію солодких страв з використанням гіпоалергенної сировини. |
| URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3099 |
| Располагается в коллекциях: | бакалавр |
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Oleksuk_181.pdf | основний текст | 1.08 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.