Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3098
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМаренчук, Тетяна Дмитрівна-
dc.date.accessioned2025-07-02T19:58:03Z-
dc.date.available2025-07-02T19:58:03Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3098-
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі розглянуто теоретичні та практичні аспекти розроблення новітньої технології десертів на основі заварного тіста, з подальшою організацією їх виробництва в умовах ресторану «Broyt». У роботі проведено аналітичний огляд сучасних тенденцій у виготовленні десертної продукції із заварного тіста, проаналізовано чинники, що впливають на якість готових виробів, досліджено класифікацію та органолептичні характеристики. Об’єктом дослідження виступає виробництво десертів із заварного тіста, а предметом – удосконалення технології їх приготування та організація виробничого процесу в конкретному закладі ресторанного господарства. У роботі наведено характеристику ресторану «Broyt» як бази впровадження нових технологічних рішень. Розроблено рецептури новітніх десертів на основі заварного тіста із застосуванням інноваційних інгредієнтів та сучасних технологічних прийомів. Результати дослідження спрямовані на розширення асортименту продукції ресторану, підвищення якості та конкурентоспроможності десертних виробів, а також удосконалення виробничих процесів з урахуванням сучасних вимог до харчування.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherМаренчук Т. Д. Розроблення новітньої технології десертів із використанням заварного тіста та організація їх виробництва (на матеріалах ресторану «Broyt») = Development of the latest technology for desserts using custard dough and organization of their production (based on materials from the Broyt restaurant) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / Т. Д. Маренчук ; наук. кер. І. П. Данилюк. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 52 с.uk_UK
dc.subjectзаварне тістоuk_UK
dc.subjectcustard doughuk_UK
dc.subjectдесертиuk_UK
dc.subjectdessertsuk_UK
dc.subjectтехнологіяuk_UK
dc.subjecttechnologyuk_UK
dc.subjectбезглютенова продукціяuk_UK
dc.subjectgluten-free productsuk_UK
dc.titleРозроблення новітньої технології десертів із використанням заварного тіста та організація їх виробництва (на матеріалах ресторану «Broyt»).uk_UK
dc.title.alternativeDevelopment of the latest technology for desserts using custard dough and organization of their production (based on materials from the Broyt restaurant).uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:бакалавр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Marinchuk_181.pdfосновний текст1.95 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.