Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3097
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКолотило, Валентин Васильович-
dc.date.accessioned2025-07-02T19:50:25Z-
dc.date.available2025-07-02T19:50:25Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3097-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота присвячена впровадженню технологій приготування мусових десертів та організації їх виробництва у закладах ресторанного господарства на прикладі кафе-книгарні «Літературбанк». Актуальність теми зумовлена зростанням попиту на легкі, естетично привабливі та інноваційні десерти, що відповідають сучасним тенденціям у харчуванні та гастрономічному дизайні. У роботі здійснено аналітичний огляд літературних джерел щодо технологічних особливостей приготування мусових виробів, охарактеризовано кафе-книгарню «Літературбанк» як об’єкт дослідження, проведено аналіз організаційно-технологічної діяльності закладу. Розроблено авторські рецептури мусових десертів з урахуванням виробничих можливостей та концепції закладу, запропоновано технологічні схеми їх приготування, здійснено підбір сучасного обладнання, необхідного для реалізації проєкту. Результати дослідження можуть бути використані для оновлення асортименту солодких страв у кафе-книгарнях, кав’ярнях та інших підприємствах ресторанного господарства з творчим або тематичним форматом обслуговування.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherКолотило В. В. Впровадження технологій мусових десертів та організація їх виробництва (на матеріалах кафе-книгарні «Літературбанк») = Introduction of mousse dessert technologies and organization of their production (based on materials from the cafe-bookstore "Literaturbank") : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / В. В. Колотило ; наук. кер. С. Д. Борук. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 52 с.uk_UK
dc.subjectмусові десертиuk_UK
dc.subjectmousse dessertsuk_UK
dc.subjectтехнологіяuk_UK
dc.subjecttechnologyuk_UK
dc.subjectкафе-книгарняuk_UK
dc.subjectcafe-bookstoreuk_UK
dc.subjectорганізація виробництваuk_UK
dc.subjectproduction organizationuk_UK
dc.subjectасортиментuk_UK
dc.subjectassortmentuk_UK
dc.titleВпровадження технологій мусових десертів та організація їх виробництва (на матеріалах кафе-книгарні «Літературбанк»)uk_UK
dc.title.alternativeIntroduction of mousse dessert technologies and organization of their production (based on materials from the cafe-bookstore "Literaturbank")uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Располагается в коллекциях:бакалавр

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Kolotilo_181.pdfосновний текст1.13 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.