Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3097Полная запись метаданных
| Поле DC | Значение | Язык |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Колотило, Валентин Васильович | - |
| dc.date.accessioned | 2025-07-02T19:50:25Z | - |
| dc.date.available | 2025-07-02T19:50:25Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3097 | - |
| dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота присвячена впровадженню технологій приготування мусових десертів та організації їх виробництва у закладах ресторанного господарства на прикладі кафе-книгарні «Літературбанк». Актуальність теми зумовлена зростанням попиту на легкі, естетично привабливі та інноваційні десерти, що відповідають сучасним тенденціям у харчуванні та гастрономічному дизайні. У роботі здійснено аналітичний огляд літературних джерел щодо технологічних особливостей приготування мусових виробів, охарактеризовано кафе-книгарню «Літературбанк» як об’єкт дослідження, проведено аналіз організаційно-технологічної діяльності закладу. Розроблено авторські рецептури мусових десертів з урахуванням виробничих можливостей та концепції закладу, запропоновано технологічні схеми їх приготування, здійснено підбір сучасного обладнання, необхідного для реалізації проєкту. Результати дослідження можуть бути використані для оновлення асортименту солодких страв у кафе-книгарнях, кав’ярнях та інших підприємствах ресторанного господарства з творчим або тематичним форматом обслуговування. | uk_UK |
| dc.language.iso | uk | uk_UK |
| dc.publisher | Колотило В. В. Впровадження технологій мусових десертів та організація їх виробництва (на матеріалах кафе-книгарні «Літературбанк») = Introduction of mousse dessert technologies and organization of their production (based on materials from the cafe-bookstore "Literaturbank") : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / В. В. Колотило ; наук. кер. С. Д. Борук. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 52 с. | uk_UK |
| dc.subject | мусові десерти | uk_UK |
| dc.subject | mousse desserts | uk_UK |
| dc.subject | технологія | uk_UK |
| dc.subject | technology | uk_UK |
| dc.subject | кафе-книгарня | uk_UK |
| dc.subject | cafe-bookstore | uk_UK |
| dc.subject | організація виробництва | uk_UK |
| dc.subject | production organization | uk_UK |
| dc.subject | асортимент | uk_UK |
| dc.subject | assortment | uk_UK |
| dc.title | Впровадження технологій мусових десертів та організація їх виробництва (на матеріалах кафе-книгарні «Літературбанк») | uk_UK |
| dc.title.alternative | Introduction of mousse dessert technologies and organization of their production (based on materials from the cafe-bookstore "Literaturbank") | uk_UK |
| dc.type | Other | uk_UK |
| Располагается в коллекциях: | бакалавр | |
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Kolotilo_181.pdf | основний текст | 1.13 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.