Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3097| Title: | Впровадження технологій мусових десертів та організація їх виробництва (на матеріалах кафе-книгарні «Літературбанк») |
| Other Titles: | Introduction of mousse dessert technologies and organization of their production (based on materials from the cafe-bookstore "Literaturbank") |
| Authors: | Колотило, Валентин Васильович |
| Keywords: | мусові десерти mousse desserts технологія technology кафе-книгарня cafe-bookstore організація виробництва production organization асортимент assortment |
| Issue Date: | 2025 |
| Publisher: | Колотило В. В. Впровадження технологій мусових десертів та організація їх виробництва (на матеріалах кафе-книгарні «Літературбанк») = Introduction of mousse dessert technologies and organization of their production (based on materials from the cafe-bookstore "Literaturbank") : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / В. В. Колотило ; наук. кер. С. Д. Борук. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 52 с. |
| Abstract: | Кваліфікаційна робота присвячена впровадженню технологій приготування мусових десертів та організації їх виробництва у закладах ресторанного господарства на прикладі кафе-книгарні «Літературбанк». Актуальність теми зумовлена зростанням попиту на легкі, естетично привабливі та інноваційні десерти, що відповідають сучасним тенденціям у харчуванні та гастрономічному дизайні. У роботі здійснено аналітичний огляд літературних джерел щодо технологічних особливостей приготування мусових виробів, охарактеризовано кафе-книгарню «Літературбанк» як об’єкт дослідження, проведено аналіз організаційно-технологічної діяльності закладу. Розроблено авторські рецептури мусових десертів з урахуванням виробничих можливостей та концепції закладу, запропоновано технологічні схеми їх приготування, здійснено підбір сучасного обладнання, необхідного для реалізації проєкту. Результати дослідження можуть бути використані для оновлення асортименту солодких страв у кафе-книгарнях, кав’ярнях та інших підприємствах ресторанного господарства з творчим або тематичним форматом обслуговування. |
| URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3097 |
| Appears in Collections: | бакалавр |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Kolotilo_181.pdf | основний текст | 1.13 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.