Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3096Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Козачук, Максим Олександрович | - |
| dc.date.accessioned | 2025-07-02T19:43:09Z | - |
| dc.date.available | 2025-07-02T19:43:09Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3096 | - |
| dc.description.abstract | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: «Технологія супів-пюре виготовлених в апаратах «Thermomix» (на матеріалах ресторану «Буковинська зірка»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Обґрунтування виробництва супів-пюре, Розділ 2. Дослідження організаційної діяльності ресторану «Буковинська зірка», Розділ 3. Оптимізація виробничих та сервісних процесів ресторану «Буковинська зірка». У розділі «Обґрунтування супів-пюре» проведено аналітичний огляд літератури щодо існуючих технологій приготування супів-пюре, наведено технологічну схему, обґрунтовано користь супів-пюре та доцільність використання «Thermomix» в технології супів-пюре. На основі літературних джерел наведено факти покращення харчової цінності супів-пюре за рахунок використання нетрадиційної сировини. В розділі 2 надано загальну характеристику ресторану «Буковинська зірка» м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства з організацією виробництва супів-пюре. В розділі 3 розроблено технологію супів-пюре за рахунок використання Thermomix TM6, що будуть реалізовуватись через торговельну залу ресторану «Буковинська зірка» у м. Чернівці. | uk_UK |
| dc.language.iso | uk | uk_UK |
| dc.publisher | Козачук М. О. Технологія супів-пюре виготовлених в апаратах «Thermomix» (на матеріалах ресторану «Буковинська зірка») = Technology of pureed soups made in Thermomix devices (based on materials from the Bukovynska Zirka restaurant) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / М. О. Козачук ; наук. кер. М. Ф. Кравченко. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 50 с. | uk_UK |
| dc.subject | суп-пюре | uk_UK |
| dc.subject | soup-puree | uk_UK |
| dc.subject | якість | uk_UK |
| dc.subject | quality | uk_UK |
| dc.subject | страви | uk_UK |
| dc.subject | dishes | uk_UK |
| dc.subject | технологічна схема | uk_UK |
| dc.subject | process flow chart | uk_UK |
| dc.title | Технологія супів-пюре виготовлених в апаратах «Thermomix» (на матеріалах ресторану «Буковинська зірка») | uk_UK |
| dc.title.alternative | Technology of pureed soups made in Thermomix devices (based on materials from the Bukovynska Zirka restaurant) | uk_UK |
| dc.type | Other | uk_UK |
| Розташовується у зібраннях: | бакалавр | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Kozachuk_181.pdf | основний текст | 646.36 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.