Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3096
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКозачук, Максим Олександрович-
dc.date.accessioned2025-07-02T19:43:09Z-
dc.date.available2025-07-02T19:43:09Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3096-
dc.description.abstractВідповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: «Технологія супів-пюре виготовлених в апаратах «Thermomix» (на матеріалах ресторану «Буковинська зірка»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Обґрунтування виробництва супів-пюре, Розділ 2. Дослідження організаційної діяльності ресторану «Буковинська зірка», Розділ 3. Оптимізація виробничих та сервісних процесів ресторану «Буковинська зірка». У розділі «Обґрунтування супів-пюре» проведено аналітичний огляд літератури щодо існуючих технологій приготування супів-пюре, наведено технологічну схему, обґрунтовано користь супів-пюре та доцільність використання «Thermomix» в технології супів-пюре. На основі літературних джерел наведено факти покращення харчової цінності супів-пюре за рахунок використання нетрадиційної сировини. В розділі 2 надано загальну характеристику ресторану «Буковинська зірка» м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства з організацією виробництва супів-пюре. В розділі 3 розроблено технологію супів-пюре за рахунок використання Thermomix TM6, що будуть реалізовуватись через торговельну залу ресторану «Буковинська зірка» у м. Чернівці.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherКозачук М. О. Технологія супів-пюре виготовлених в апаратах «Thermomix» (на матеріалах ресторану «Буковинська зірка») = Technology of pureed soups made in Thermomix devices (based on materials from the Bukovynska Zirka restaurant) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / М. О. Козачук ; наук. кер. М. Ф. Кравченко. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 50 с.uk_UK
dc.subjectсуп-пюреuk_UK
dc.subjectsoup-pureeuk_UK
dc.subjectякістьuk_UK
dc.subjectqualityuk_UK
dc.subjectстравиuk_UK
dc.subjectdishesuk_UK
dc.subjectтехнологічна схемаuk_UK
dc.subjectprocess flow chartuk_UK
dc.titleТехнологія супів-пюре виготовлених в апаратах «Thermomix» (на матеріалах ресторану «Буковинська зірка»)uk_UK
dc.title.alternativeTechnology of pureed soups made in Thermomix devices (based on materials from the Bukovynska Zirka restaurant)uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:бакалавр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kozachuk_181.pdfосновний текст646.36 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.