Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3096| Назва: | Технологія супів-пюре виготовлених в апаратах «Thermomix» (на матеріалах ресторану «Буковинська зірка») |
| Інші назви: | Technology of pureed soups made in Thermomix devices (based on materials from the Bukovynska Zirka restaurant) |
| Автори: | Козачук, Максим Олександрович |
| Теми: | суп-пюре soup-puree якість quality страви dishes технологічна схема process flow chart |
| Дата публікації: | 2025 |
| Видавництво: | Козачук М. О. Технологія супів-пюре виготовлених в апаратах «Thermomix» (на матеріалах ресторану «Буковинська зірка») = Technology of pureed soups made in Thermomix devices (based on materials from the Bukovynska Zirka restaurant) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / М. О. Козачук ; наук. кер. М. Ф. Кравченко. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 50 с. |
| Короткий огляд (реферат): | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: «Технологія супів-пюре виготовлених в апаратах «Thermomix» (на матеріалах ресторану «Буковинська зірка»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Обґрунтування виробництва супів-пюре, Розділ 2. Дослідження організаційної діяльності ресторану «Буковинська зірка», Розділ 3. Оптимізація виробничих та сервісних процесів ресторану «Буковинська зірка». У розділі «Обґрунтування супів-пюре» проведено аналітичний огляд літератури щодо існуючих технологій приготування супів-пюре, наведено технологічну схему, обґрунтовано користь супів-пюре та доцільність використання «Thermomix» в технології супів-пюре. На основі літературних джерел наведено факти покращення харчової цінності супів-пюре за рахунок використання нетрадиційної сировини. В розділі 2 надано загальну характеристику ресторану «Буковинська зірка» м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства з організацією виробництва супів-пюре. В розділі 3 розроблено технологію супів-пюре за рахунок використання Thermomix TM6, що будуть реалізовуватись через торговельну залу ресторану «Буковинська зірка» у м. Чернівці. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3096 |
| Розташовується у зібраннях: | бакалавр |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Kozachuk_181.pdf | основний текст | 646.36 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.