Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3095Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Ковбиш, Владислав Володимирович | - |
| dc.date.accessioned | 2025-07-02T19:26:53Z | - |
| dc.date.available | 2025-07-02T19:26:53Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3095 | - |
| dc.description.abstract | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: «Технологія та якість фруктових десертів, виготовлених в апаратах «Pacojet» (на матеріалах кафе «Парадізо»), яка містить три розділи: Розділ 1. Розділ 1. Технологічні основи виробництва десертів, Розділ 2. Дослідження технологій фруктових десертів та організація їх виробництва у кафе «Парадізо» м. Чернівці, Розділ 3. Основні рекомендації спрямовані на організацію вдосконалення технологій фруктових десертів, виготовлених в апаратах «Pacojet». У розділі «Технологічні основи виробництва десертів» проведено аналітичний огляд літератури щодо існуючих технологій фруктових десертів та обґрунтовано параметри їх виробництва у закладах ресторанного господарства України та світу. В розділі 2 надано загальну характеристику закладу ресторанного господарства «Парадізо» м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства та організовано виробництво технології фруктових десертів. Оновлено концептуальне меню та виробничу програму, підібрано технологічне устаткування закладу ресторанного господарства «Парадізо» м. Чернівці. В розділі 3 розроблено технологію фруктових десертів, а саме сорбетів, описано моделювання рецептури нового продукту з певними якісними та сталими характеристиками. | uk_UK |
| dc.language.iso | uk | uk_UK |
| dc.publisher | Ковбиш В. В. Технологія та якість фруктових десертів, виготовлених в апаратах «Pacojet» (на матеріалах кафе «Парадізо») = Technology and quality of fruit desserts made in Pacojet machines (based on materials from the Paradiso cafe) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / В. В. Ковбиш ; наук. кер. М. Ф. Кравченко. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 53 с. | uk_UK |
| dc.subject | апаратах «Pacojet» | uk_UK |
| dc.subject | Pacojet machines | uk_UK |
| dc.subject | фруктові десерти | uk_UK |
| dc.subject | fruit desserts | uk_UK |
| dc.subject | сорбет | uk_UK |
| dc.subject | sorbet | uk_UK |
| dc.subject | концептуальне меню | uk_UK |
| dc.subject | conceptual menu | uk_UK |
| dc.subject | виробнича програма | uk_UK |
| dc.subject | production program | uk_UK |
| dc.title | Технологія та якість фруктових десертів, виготовлених в апаратах «Pacojet» (на матеріалах кафе «Парадізо») | uk_UK |
| dc.title.alternative | Technology and quality of fruit desserts made in Pacojet machines (based on materials from the Paradiso cafe) | uk_UK |
| dc.type | Other | uk_UK |
| Appears in Collections: | бакалавр | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Kovbush_181.pdf | основний текст | 703.05 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.