Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3095
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКовбиш, Владислав Володимирович-
dc.date.accessioned2025-07-02T19:26:53Z-
dc.date.available2025-07-02T19:26:53Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3095-
dc.description.abstractВідповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: «Технологія та якість фруктових десертів, виготовлених в апаратах «Pacojet» (на матеріалах кафе «Парадізо»), яка містить три розділи: Розділ 1. Розділ 1. Технологічні основи виробництва десертів, Розділ 2. Дослідження технологій фруктових десертів та організація їх виробництва у кафе «Парадізо» м. Чернівці, Розділ 3. Основні рекомендації спрямовані на організацію вдосконалення технологій фруктових десертів, виготовлених в апаратах «Pacojet». У розділі «Технологічні основи виробництва десертів» проведено аналітичний огляд літератури щодо існуючих технологій фруктових десертів та обґрунтовано параметри їх виробництва у закладах ресторанного господарства України та світу. В розділі 2 надано загальну характеристику закладу ресторанного господарства «Парадізо» м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства та організовано виробництво технології фруктових десертів. Оновлено концептуальне меню та виробничу програму, підібрано технологічне устаткування закладу ресторанного господарства «Парадізо» м. Чернівці. В розділі 3 розроблено технологію фруктових десертів, а саме сорбетів, описано моделювання рецептури нового продукту з певними якісними та сталими характеристиками.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherКовбиш В. В. Технологія та якість фруктових десертів, виготовлених в апаратах «Pacojet» (на матеріалах кафе «Парадізо») = Technology and quality of fruit desserts made in Pacojet machines (based on materials from the Paradiso cafe) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / В. В. Ковбиш ; наук. кер. М. Ф. Кравченко. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 53 с.uk_UK
dc.subjectапаратах «Pacojet»uk_UK
dc.subjectPacojet machinesuk_UK
dc.subjectфруктові десертиuk_UK
dc.subjectfruit dessertsuk_UK
dc.subjectсорбетuk_UK
dc.subjectsorbetuk_UK
dc.subjectконцептуальне менюuk_UK
dc.subjectconceptual menuuk_UK
dc.subjectвиробнича програмаuk_UK
dc.subjectproduction programuk_UK
dc.titleТехнологія та якість фруктових десертів, виготовлених в апаратах «Pacojet» (на матеріалах кафе «Парадізо»)uk_UK
dc.title.alternativeTechnology and quality of fruit desserts made in Pacojet machines (based on materials from the Paradiso cafe)uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:бакалавр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kovbush_181.pdfосновний текст703.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.