Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3095
Название: Технологія та якість фруктових десертів, виготовлених в апаратах «Pacojet» (на матеріалах кафе «Парадізо»)
Другие названия: Technology and quality of fruit desserts made in Pacojet machines (based on materials from the Paradiso cafe)
Авторы: Ковбиш, Владислав Володимирович
Ключевые слова: апаратах «Pacojet»
Pacojet machines
фруктові десерти
fruit desserts
сорбет
sorbet
концептуальне меню
conceptual menu
виробнича програма
production program
Дата публикации: 2025
Издатель: Ковбиш В. В. Технологія та якість фруктових десертів, виготовлених в апаратах «Pacojet» (на матеріалах кафе «Парадізо») = Technology and quality of fruit desserts made in Pacojet machines (based on materials from the Paradiso cafe) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / В. В. Ковбиш ; наук. кер. М. Ф. Кравченко. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 53 с.
Аннотация: Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: «Технологія та якість фруктових десертів, виготовлених в апаратах «Pacojet» (на матеріалах кафе «Парадізо»), яка містить три розділи: Розділ 1. Розділ 1. Технологічні основи виробництва десертів, Розділ 2. Дослідження технологій фруктових десертів та організація їх виробництва у кафе «Парадізо» м. Чернівці, Розділ 3. Основні рекомендації спрямовані на організацію вдосконалення технологій фруктових десертів, виготовлених в апаратах «Pacojet». У розділі «Технологічні основи виробництва десертів» проведено аналітичний огляд літератури щодо існуючих технологій фруктових десертів та обґрунтовано параметри їх виробництва у закладах ресторанного господарства України та світу. В розділі 2 надано загальну характеристику закладу ресторанного господарства «Парадізо» м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства та організовано виробництво технології фруктових десертів. Оновлено концептуальне меню та виробничу програму, підібрано технологічне устаткування закладу ресторанного господарства «Парадізо» м. Чернівці. В розділі 3 розроблено технологію фруктових десертів, а саме сорбетів, описано моделювання рецептури нового продукту з певними якісними та сталими характеристиками.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3095
Располагается в коллекциях:бакалавр

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Kovbush_181.pdfосновний текст703.05 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.