Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3094
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorДоманський, Сергій Владиславович-
dc.date.accessioned2025-07-02T19:19:53Z-
dc.date.available2025-07-02T19:19:53Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3094-
dc.description.abstractВідповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: «Технологія новітніх страв з десертних овочів (на матеріалах ресторану «Кучері»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Теоретичні аспекти виробництва страв з десертних овочів, Розділ 2. Дослідження організаційної діяльності ресторану «Кучері», Розділ 3. Оптимізація виробничих та сервісних процесів ресторану «Кучері». У розділі «Теоретичні аспекти виробництва страв з десертних овочів» проведено аналітичний огляд літератури щодо існуючих технологій виробництва страв з десертних овочів та інноваційні технології щодо покращення їх харчової цінності. В розділі 2 надано загальну характеристику ресторану «Кучері» м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства, визначено устаткування виробничих цехів з урахуванням виробництва страв з десертних овочів, наведено їх площі. В розділі 3 розроблено технологію приготування страв – «Різотто зі спаржею», «Салат з артишоків та рукколи», складено технологічні схеми та проаналізовано їх хімічний склад відносно добової потреби в поживних речовинах.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherДоманський С. В. Технологія новітніх страв з десертних овочів (на матеріалах ресторану «Кучері») = Technology of the latest dishes from dessert vegetables (based on materials from the restaurant "Kucheri") : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / С. В. Доманський ; наук. кер. М. Ф. Кравченко. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 51 с.uk_UK
dc.subjectдесерти з овочівuk_UK
dc.subjectvegetable dessertsuk_UK
dc.subjectхарчова цінністьuk_UK
dc.subjectnutritional valueuk_UK
dc.subjectрізоттоuk_UK
dc.subjectrisottouk_UK
dc.subjectхімічний складuk_UK
dc.subjectchemical compositionuk_UK
dc.subjectпоживні речовиниuk_UK
dc.subjectnutrientsuk_UK
dc.titleТехнологія новітніх страв з десертних овочів (на матеріалах ресторану «Кучері»)uk_UK
dc.title.alternativeTechnology of the latest dishes from dessert vegetables (based on materials from the restaurant "Kucheri")uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Располагается в коллекциях:бакалавр

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Domanskiy_181.pdfосновний текст684.01 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.