Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3094Полная запись метаданных
| Поле DC | Значение | Язык |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Доманський, Сергій Владиславович | - |
| dc.date.accessioned | 2025-07-02T19:19:53Z | - |
| dc.date.available | 2025-07-02T19:19:53Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3094 | - |
| dc.description.abstract | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: «Технологія новітніх страв з десертних овочів (на матеріалах ресторану «Кучері»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Теоретичні аспекти виробництва страв з десертних овочів, Розділ 2. Дослідження організаційної діяльності ресторану «Кучері», Розділ 3. Оптимізація виробничих та сервісних процесів ресторану «Кучері». У розділі «Теоретичні аспекти виробництва страв з десертних овочів» проведено аналітичний огляд літератури щодо існуючих технологій виробництва страв з десертних овочів та інноваційні технології щодо покращення їх харчової цінності. В розділі 2 надано загальну характеристику ресторану «Кучері» м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства, визначено устаткування виробничих цехів з урахуванням виробництва страв з десертних овочів, наведено їх площі. В розділі 3 розроблено технологію приготування страв – «Різотто зі спаржею», «Салат з артишоків та рукколи», складено технологічні схеми та проаналізовано їх хімічний склад відносно добової потреби в поживних речовинах. | uk_UK |
| dc.language.iso | uk | uk_UK |
| dc.publisher | Доманський С. В. Технологія новітніх страв з десертних овочів (на матеріалах ресторану «Кучері») = Technology of the latest dishes from dessert vegetables (based on materials from the restaurant "Kucheri") : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / С. В. Доманський ; наук. кер. М. Ф. Кравченко. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 51 с. | uk_UK |
| dc.subject | десерти з овочів | uk_UK |
| dc.subject | vegetable desserts | uk_UK |
| dc.subject | харчова цінність | uk_UK |
| dc.subject | nutritional value | uk_UK |
| dc.subject | різотто | uk_UK |
| dc.subject | risotto | uk_UK |
| dc.subject | хімічний склад | uk_UK |
| dc.subject | chemical composition | uk_UK |
| dc.subject | поживні речовини | uk_UK |
| dc.subject | nutrients | uk_UK |
| dc.title | Технологія новітніх страв з десертних овочів (на матеріалах ресторану «Кучері») | uk_UK |
| dc.title.alternative | Technology of the latest dishes from dessert vegetables (based on materials from the restaurant "Kucheri") | uk_UK |
| dc.type | Other | uk_UK |
| Располагается в коллекциях: | бакалавр | |
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Domanskiy_181.pdf | основний текст | 684.01 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.