Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3094| Назва: | Технологія новітніх страв з десертних овочів (на матеріалах ресторану «Кучері») |
| Інші назви: | Technology of the latest dishes from dessert vegetables (based on materials from the restaurant "Kucheri") |
| Автори: | Доманський, Сергій Владиславович |
| Теми: | десерти з овочів vegetable desserts харчова цінність nutritional value різотто risotto хімічний склад chemical composition поживні речовини nutrients |
| Дата публікації: | 2025 |
| Видавництво: | Доманський С. В. Технологія новітніх страв з десертних овочів (на матеріалах ресторану «Кучері») = Technology of the latest dishes from dessert vegetables (based on materials from the restaurant "Kucheri") : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / С. В. Доманський ; наук. кер. М. Ф. Кравченко. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 51 с. |
| Короткий огляд (реферат): | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: «Технологія новітніх страв з десертних овочів (на матеріалах ресторану «Кучері»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Теоретичні аспекти виробництва страв з десертних овочів, Розділ 2. Дослідження організаційної діяльності ресторану «Кучері», Розділ 3. Оптимізація виробничих та сервісних процесів ресторану «Кучері». У розділі «Теоретичні аспекти виробництва страв з десертних овочів» проведено аналітичний огляд літератури щодо існуючих технологій виробництва страв з десертних овочів та інноваційні технології щодо покращення їх харчової цінності. В розділі 2 надано загальну характеристику ресторану «Кучері» м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства, визначено устаткування виробничих цехів з урахуванням виробництва страв з десертних овочів, наведено їх площі. В розділі 3 розроблено технологію приготування страв – «Різотто зі спаржею», «Салат з артишоків та рукколи», складено технологічні схеми та проаналізовано їх хімічний склад відносно добової потреби в поживних речовинах. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3094 |
| Розташовується у зібраннях: | бакалавр |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Domanskiy_181.pdf | основний текст | 684.01 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.