Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3094
Title: Технологія новітніх страв з десертних овочів (на матеріалах ресторану «Кучері»)
Other Titles: Technology of the latest dishes from dessert vegetables (based on materials from the restaurant "Kucheri")
Authors: Доманський, Сергій Владиславович
Keywords: десерти з овочів
vegetable desserts
харчова цінність
nutritional value
різотто
risotto
хімічний склад
chemical composition
поживні речовини
nutrients
Issue Date: 2025
Publisher: Доманський С. В. Технологія новітніх страв з десертних овочів (на матеріалах ресторану «Кучері») = Technology of the latest dishes from dessert vegetables (based on materials from the restaurant "Kucheri") : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / С. В. Доманський ; наук. кер. М. Ф. Кравченко. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 51 с.
Abstract: Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: «Технологія новітніх страв з десертних овочів (на матеріалах ресторану «Кучері»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Теоретичні аспекти виробництва страв з десертних овочів, Розділ 2. Дослідження організаційної діяльності ресторану «Кучері», Розділ 3. Оптимізація виробничих та сервісних процесів ресторану «Кучері». У розділі «Теоретичні аспекти виробництва страв з десертних овочів» проведено аналітичний огляд літератури щодо існуючих технологій виробництва страв з десертних овочів та інноваційні технології щодо покращення їх харчової цінності. В розділі 2 надано загальну характеристику ресторану «Кучері» м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства, визначено устаткування виробничих цехів з урахуванням виробництва страв з десертних овочів, наведено їх площі. В розділі 3 розроблено технологію приготування страв – «Різотто зі спаржею», «Салат з артишоків та рукколи», складено технологічні схеми та проаналізовано їх хімічний склад відносно добової потреби в поживних речовинах.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3094
Appears in Collections:бакалавр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Domanskiy_181.pdfосновний текст684.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.