Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3093
Назва: Удосконалення технології вегетаріанських десертів (на матеріалах ресторану «CherAmi»)
Інші назви: Improving the technology of vegetarian desserts (based on materials from the restaurant "CherAmi")
Автори: Данчило, Євген Васильович
Теми: вегетаріанські десерти
vegetarian desserts
виробництво
production
концептуальне меню
conceptual menu
виробнича програма
production program
Дата публікації: 2025
Видавництво: Данчило Є. В. Удосконалення технології вегетаріанських десертів (на матеріалах ресторану «CherAmi») = Improving the technology of vegetarian desserts (based on materials from the restaurant "CherAmi") : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / Є. В. Данчило ; наук. кер. О. Л. Романовська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 51 с.
Короткий огляд (реферат): Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: «Удосконалення технології вегетаріанських десертів (на матеріалах ресторану «CherAmi»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Технологічні основи виробництва вегетаріанських десертів, Розділ 2. Дослідження технологій вегетаріанських десертів та організація їх виробництва у ресторані «CherAmi» м. Чернівці, Розділ 3. Основні рекомендації спрямовані на організацію вдосконалення технологій вегетаріанських десертів та організація їх виробництва у ресторані «CherAmi» м. Чернівці. У розділі «Технологічні основи виробництва вегетаріанських десертів» проведено аналітичний огляд літератури щодо існуючих технологій Технологічні основи виробництва вегетаріанських десертів та обґрунтовано параметри їх виробництва у закладах ресторанного господарства України та світу. В розділі 2 надано загальну характеристику закладу ресторанного господарства «CherAmi» м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства та організовано виробництво технології вегетаріанських десертів «Авокадо-чіа мус з кокосовим молоком» та «Шоколадний брауні на основі батату». В розділі 3 розроблено технологію вегетаріанських десертів, оновлено концептуальне меню та виробничу програму, підібрано технологічне устаткування закладу ресторанного господарства «CherAmi» м. Чернівці.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3093
Розташовується у зібраннях:бакалавр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Danchulo_181.pdfосновний текст463.83 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.