Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3093
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДанчило, Євген Васильович-
dc.date.accessioned2025-07-02T19:15:13Z-
dc.date.available2025-07-02T19:15:13Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3093-
dc.description.abstractВідповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: «Удосконалення технології вегетаріанських десертів (на матеріалах ресторану «CherAmi»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Технологічні основи виробництва вегетаріанських десертів, Розділ 2. Дослідження технологій вегетаріанських десертів та організація їх виробництва у ресторані «CherAmi» м. Чернівці, Розділ 3. Основні рекомендації спрямовані на організацію вдосконалення технологій вегетаріанських десертів та організація їх виробництва у ресторані «CherAmi» м. Чернівці. У розділі «Технологічні основи виробництва вегетаріанських десертів» проведено аналітичний огляд літератури щодо існуючих технологій Технологічні основи виробництва вегетаріанських десертів та обґрунтовано параметри їх виробництва у закладах ресторанного господарства України та світу. В розділі 2 надано загальну характеристику закладу ресторанного господарства «CherAmi» м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства та організовано виробництво технології вегетаріанських десертів «Авокадо-чіа мус з кокосовим молоком» та «Шоколадний брауні на основі батату». В розділі 3 розроблено технологію вегетаріанських десертів, оновлено концептуальне меню та виробничу програму, підібрано технологічне устаткування закладу ресторанного господарства «CherAmi» м. Чернівці.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherДанчило Є. В. Удосконалення технології вегетаріанських десертів (на матеріалах ресторану «CherAmi») = Improving the technology of vegetarian desserts (based on materials from the restaurant "CherAmi") : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / Є. В. Данчило ; наук. кер. О. Л. Романовська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 51 с.uk_UK
dc.subjectвегетаріанські десертиuk_UK
dc.subjectvegetarian dessertsuk_UK
dc.subjectвиробництвоuk_UK
dc.subjectproductionuk_UK
dc.subjectконцептуальне менюuk_UK
dc.subjectconceptual menuuk_UK
dc.subjectвиробнича програмаuk_UK
dc.subjectproduction programuk_UK
dc.titleУдосконалення технології вегетаріанських десертів (на матеріалах ресторану «CherAmi»)uk_UK
dc.title.alternativeImproving the technology of vegetarian desserts (based on materials from the restaurant "CherAmi")uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:бакалавр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Danchulo_181.pdfосновний текст463.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.