Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3093Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Данчило, Євген Васильович | - |
| dc.date.accessioned | 2025-07-02T19:15:13Z | - |
| dc.date.available | 2025-07-02T19:15:13Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3093 | - |
| dc.description.abstract | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: «Удосконалення технології вегетаріанських десертів (на матеріалах ресторану «CherAmi»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Технологічні основи виробництва вегетаріанських десертів, Розділ 2. Дослідження технологій вегетаріанських десертів та організація їх виробництва у ресторані «CherAmi» м. Чернівці, Розділ 3. Основні рекомендації спрямовані на організацію вдосконалення технологій вегетаріанських десертів та організація їх виробництва у ресторані «CherAmi» м. Чернівці. У розділі «Технологічні основи виробництва вегетаріанських десертів» проведено аналітичний огляд літератури щодо існуючих технологій Технологічні основи виробництва вегетаріанських десертів та обґрунтовано параметри їх виробництва у закладах ресторанного господарства України та світу. В розділі 2 надано загальну характеристику закладу ресторанного господарства «CherAmi» м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства та організовано виробництво технології вегетаріанських десертів «Авокадо-чіа мус з кокосовим молоком» та «Шоколадний брауні на основі батату». В розділі 3 розроблено технологію вегетаріанських десертів, оновлено концептуальне меню та виробничу програму, підібрано технологічне устаткування закладу ресторанного господарства «CherAmi» м. Чернівці. | uk_UK |
| dc.language.iso | uk | uk_UK |
| dc.publisher | Данчило Є. В. Удосконалення технології вегетаріанських десертів (на матеріалах ресторану «CherAmi») = Improving the technology of vegetarian desserts (based on materials from the restaurant "CherAmi") : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / Є. В. Данчило ; наук. кер. О. Л. Романовська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 51 с. | uk_UK |
| dc.subject | вегетаріанські десерти | uk_UK |
| dc.subject | vegetarian desserts | uk_UK |
| dc.subject | виробництво | uk_UK |
| dc.subject | production | uk_UK |
| dc.subject | концептуальне меню | uk_UK |
| dc.subject | conceptual menu | uk_UK |
| dc.subject | виробнича програма | uk_UK |
| dc.subject | production program | uk_UK |
| dc.title | Удосконалення технології вегетаріанських десертів (на матеріалах ресторану «CherAmi») | uk_UK |
| dc.title.alternative | Improving the technology of vegetarian desserts (based on materials from the restaurant "CherAmi") | uk_UK |
| dc.type | Other | uk_UK |
| Appears in Collections: | бакалавр | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Danchulo_181.pdf | основний текст | 463.83 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.