Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3093| Назва: | Удосконалення технології вегетаріанських десертів (на матеріалах ресторану «CherAmi») |
| Інші назви: | Improving the technology of vegetarian desserts (based on materials from the restaurant "CherAmi") |
| Автори: | Данчило, Євген Васильович |
| Теми: | вегетаріанські десерти vegetarian desserts виробництво production концептуальне меню conceptual menu виробнича програма production program |
| Дата публікації: | 2025 |
| Видавництво: | Данчило Є. В. Удосконалення технології вегетаріанських десертів (на матеріалах ресторану «CherAmi») = Improving the technology of vegetarian desserts (based on materials from the restaurant "CherAmi") : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / Є. В. Данчило ; наук. кер. О. Л. Романовська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 51 с. |
| Короткий огляд (реферат): | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: «Удосконалення технології вегетаріанських десертів (на матеріалах ресторану «CherAmi»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Технологічні основи виробництва вегетаріанських десертів, Розділ 2. Дослідження технологій вегетаріанських десертів та організація їх виробництва у ресторані «CherAmi» м. Чернівці, Розділ 3. Основні рекомендації спрямовані на організацію вдосконалення технологій вегетаріанських десертів та організація їх виробництва у ресторані «CherAmi» м. Чернівці. У розділі «Технологічні основи виробництва вегетаріанських десертів» проведено аналітичний огляд літератури щодо існуючих технологій Технологічні основи виробництва вегетаріанських десертів та обґрунтовано параметри їх виробництва у закладах ресторанного господарства України та світу. В розділі 2 надано загальну характеристику закладу ресторанного господарства «CherAmi» м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства та організовано виробництво технології вегетаріанських десертів «Авокадо-чіа мус з кокосовим молоком» та «Шоколадний брауні на основі батату». В розділі 3 розроблено технологію вегетаріанських десертів, оновлено концептуальне меню та виробничу програму, підібрано технологічне устаткування закладу ресторанного господарства «CherAmi» м. Чернівці. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3093 |
| Розташовується у зібраннях: | бакалавр |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Danchulo_181.pdf | основний текст | 463.83 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.