Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3092Полная запись метаданных
| Поле DC | Значение | Язык |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Гуца, Данило Євгенович | - |
| dc.date.accessioned | 2025-07-02T19:07:44Z | - |
| dc.date.available | 2025-07-02T19:07:44Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3092 | - |
| dc.description.abstract | У кваліфікаційній роботі розглянуто актуальні питання удосконалення асортименту закусок на основі овочів, що відповідає сучасним тенденціям здорового харчування та зростаючому попиту споживачів на легкі, корисні та вітамінізовані страви. Здійснено аналітичний огляд літератури з теми дослідження, охарактеризовано виробничу діяльність ресторану «Брізоль», вивчено технологічні особливості приготування овочевих закусок, а також розроблено нові рецептури та технологічні карти з урахуванням виробничих можливостей закладу. Запропоновано шляхи оновлення меню, підбір технологічного обладнання та організаційні рішення, спрямовані на ефективне впровадження нових страв. Матеріали роботи мають практичну цінність і можуть бути використані у діяльності закладів ресторанного господарства для розширення асортименту та вдосконалення харчової пропозиції. | uk_UK |
| dc.language.iso | uk | uk_UK |
| dc.publisher | Гуца Д. Є. Розширення виробництва з впровадженням технології закусок із овочів та організація їх виробництва (на матеріалах ресторану «Брізоль») = Expansion of production with the introduction of vegetable snack technology and organization of their production (based on materials from the Brizol restaurant) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / Д. Є. Гуца ; наук. кер. І. П. Данилюк. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 64 с. | uk_UK |
| dc.subject | закуски | uk_UK |
| dc.subject | snacks | uk_UK |
| dc.subject | технологія приготування | uk_UK |
| dc.subject | cooking technology | uk_UK |
| dc.subject | організація виробництва | uk_UK |
| dc.subject | production organization | uk_UK |
| dc.subject | ресторан | uk_UK |
| dc.subject | restaurant | uk_UK |
| dc.subject | інноваційні страви | uk_UK |
| dc.subject | innovative dishes | uk_UK |
| dc.subject | здорове харчування | uk_UK |
| dc.subject | healthy eating | uk_UK |
| dc.title | Розширення виробництва з впровадженням технології закусок із овочів та організація їх виробництва (на матеріалах ресторану «Брізоль»). | uk_UK |
| dc.title.alternative | Expansion of production with the introduction of vegetable snack technology and organization of their production (based on materials from the Brizol restaurant). | uk_UK |
| dc.type | Other | uk_UK |
| Располагается в коллекциях: | бакалавр | |
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Guza_181.pdf | основний текст | 1.38 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.