Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3092
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorГуца, Данило Євгенович-
dc.date.accessioned2025-07-02T19:07:44Z-
dc.date.available2025-07-02T19:07:44Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3092-
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі розглянуто актуальні питання удосконалення асортименту закусок на основі овочів, що відповідає сучасним тенденціям здорового харчування та зростаючому попиту споживачів на легкі, корисні та вітамінізовані страви. Здійснено аналітичний огляд літератури з теми дослідження, охарактеризовано виробничу діяльність ресторану «Брізоль», вивчено технологічні особливості приготування овочевих закусок, а також розроблено нові рецептури та технологічні карти з урахуванням виробничих можливостей закладу. Запропоновано шляхи оновлення меню, підбір технологічного обладнання та організаційні рішення, спрямовані на ефективне впровадження нових страв. Матеріали роботи мають практичну цінність і можуть бути використані у діяльності закладів ресторанного господарства для розширення асортименту та вдосконалення харчової пропозиції.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherГуца Д. Є. Розширення виробництва з впровадженням технології закусок із овочів та організація їх виробництва (на матеріалах ресторану «Брізоль») = Expansion of production with the introduction of vegetable snack technology and organization of their production (based on materials from the Brizol restaurant) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / Д. Є. Гуца ; наук. кер. І. П. Данилюк. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 64 с.uk_UK
dc.subjectзакускиuk_UK
dc.subjectsnacksuk_UK
dc.subjectтехнологія приготуванняuk_UK
dc.subjectcooking technologyuk_UK
dc.subjectорганізація виробництваuk_UK
dc.subjectproduction organizationuk_UK
dc.subjectресторанuk_UK
dc.subjectrestaurantuk_UK
dc.subjectінноваційні стравиuk_UK
dc.subjectinnovative dishesuk_UK
dc.subjectздорове харчуванняuk_UK
dc.subjecthealthy eatinguk_UK
dc.titleРозширення виробництва з впровадженням технології закусок із овочів та організація їх виробництва (на матеріалах ресторану «Брізоль»).uk_UK
dc.title.alternativeExpansion of production with the introduction of vegetable snack technology and organization of their production (based on materials from the Brizol restaurant).uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Располагается в коллекциях:бакалавр

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Guza_181.pdfосновний текст1.38 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.