Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3092
Title: Розширення виробництва з впровадженням технології закусок із овочів та організація їх виробництва (на матеріалах ресторану «Брізоль»).
Other Titles: Expansion of production with the introduction of vegetable snack technology and organization of their production (based on materials from the Brizol restaurant).
Authors: Гуца, Данило Євгенович
Keywords: закуски
snacks
технологія приготування
cooking technology
організація виробництва
production organization
ресторан
restaurant
інноваційні страви
innovative dishes
здорове харчування
healthy eating
Issue Date: 2025
Publisher: Гуца Д. Є. Розширення виробництва з впровадженням технології закусок із овочів та організація їх виробництва (на матеріалах ресторану «Брізоль») = Expansion of production with the introduction of vegetable snack technology and organization of their production (based on materials from the Brizol restaurant) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / Д. Є. Гуца ; наук. кер. І. П. Данилюк. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 64 с.
Abstract: У кваліфікаційній роботі розглянуто актуальні питання удосконалення асортименту закусок на основі овочів, що відповідає сучасним тенденціям здорового харчування та зростаючому попиту споживачів на легкі, корисні та вітамінізовані страви. Здійснено аналітичний огляд літератури з теми дослідження, охарактеризовано виробничу діяльність ресторану «Брізоль», вивчено технологічні особливості приготування овочевих закусок, а також розроблено нові рецептури та технологічні карти з урахуванням виробничих можливостей закладу. Запропоновано шляхи оновлення меню, підбір технологічного обладнання та організаційні рішення, спрямовані на ефективне впровадження нових страв. Матеріали роботи мають практичну цінність і можуть бути використані у діяльності закладів ресторанного господарства для розширення асортименту та вдосконалення харчової пропозиції.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3092
Appears in Collections:бакалавр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Guza_181.pdfосновний текст1.38 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.