Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3090Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Гаврилюк, Юлія Дмитрівна | - |
| dc.date.accessioned | 2025-07-02T17:41:03Z | - |
| dc.date.available | 2025-07-02T17:41:03Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3090 | - |
| dc.description.abstract | У кваліфікаційній роботі розглянуто питання впровадження та організації виробництва круасанів із листкового тіста в умовах закладу ресторанного господарства «Бомбона» з метою розширення асортименту та підвищення конкурентоспроможності продукції. Обґрунтовано доцільність використання листкового тіста як основи для виготовлення круасанів, з урахуванням сучасних тенденцій розвитку індустрії випічки, технологічних можливостей підприємства та споживчих уподобань. Проведено аналіз сировинних компонентів, підібрано оптимальне співвідношення інгредієнтів, а також розроблено технологію круасанів з листкового тіста із шротом з обліпихи з урахуванням смакової варіативності виробів. У роботі детально висвітлено технологічний процес приготування круасанів, представлено етапи формування, вистоювання, випікання та охолодження виробів. Надано організаційно-функціональну характеристику кафе-кондитерської «Бомбона», на базі якого впроваджується нова продукція, здійснено розрахунки необхідного технологічного обладнання, визначено вимоги до умов виробництва та зберігання готової продукції. Запропоновано заходи з оптимізації виробничих процесів, підвищення якості готової продукції та розширення ринку збуту. Отримані результати можуть бути використані у практичній діяльності закладів ресторанного господарства для впровадження або вдосконалення технології виробництва круасанів із листкового тіста. | uk_UK |
| dc.language.iso | uk | uk_UK |
| dc.publisher | Гаврилюк Ю. Д. Розширення виробництва з впровадженням технології круасанів із листкового тіста та організація їх виробництва (на матеріалах закладу ресторанного господарства «Бомбона») = Expansion of production with the introduction of puff pastry croissant technology and organization of their production (based on materials from the restaurant establishment "Bombona") : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / Ю. Д. Гаврилюк ; наук. кер. І. П. Данилюк. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 51 с. | uk_UK |
| dc.subject | листкове тісто | uk_UK |
| dc.subject | puff pastry | uk_UK |
| dc.subject | круасани | uk_UK |
| dc.subject | croissants | uk_UK |
| dc.subject | технологія | uk_UK |
| dc.subject | technology | uk_UK |
| dc.subject | кафе-кондитерська | uk_UK |
| dc.subject | pastry shop | uk_UK |
| dc.subject | шрот обліпихи | uk_UK |
| dc.subject | sea buckthorn meal | uk_UK |
| dc.title | Розширення виробництва з впровадженням технології круасанів із листкового тіста та організація їх виробництва (на матеріалах закладу ресторанного господарства «Бомбона») | uk_UK |
| dc.title.alternative | Expansion of production with the introduction of puff pastry croissant technology and organization of their production (based on materials from the restaurant establishment "Bombona") | uk_UK |
| dc.type | Other | uk_UK |
| Appears in Collections: | бакалавр | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Gavriluk_181.pdf | основний текст | 1.23 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.