Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3090
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГаврилюк, Юлія Дмитрівна-
dc.date.accessioned2025-07-02T17:41:03Z-
dc.date.available2025-07-02T17:41:03Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3090-
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі розглянуто питання впровадження та організації виробництва круасанів із листкового тіста в умовах закладу ресторанного господарства «Бомбона» з метою розширення асортименту та підвищення конкурентоспроможності продукції. Обґрунтовано доцільність використання листкового тіста як основи для виготовлення круасанів, з урахуванням сучасних тенденцій розвитку індустрії випічки, технологічних можливостей підприємства та споживчих уподобань. Проведено аналіз сировинних компонентів, підібрано оптимальне співвідношення інгредієнтів, а також розроблено технологію круасанів з листкового тіста із шротом з обліпихи з урахуванням смакової варіативності виробів. У роботі детально висвітлено технологічний процес приготування круасанів, представлено етапи формування, вистоювання, випікання та охолодження виробів. Надано організаційно-функціональну характеристику кафе-кондитерської «Бомбона», на базі якого впроваджується нова продукція, здійснено розрахунки необхідного технологічного обладнання, визначено вимоги до умов виробництва та зберігання готової продукції. Запропоновано заходи з оптимізації виробничих процесів, підвищення якості готової продукції та розширення ринку збуту. Отримані результати можуть бути використані у практичній діяльності закладів ресторанного господарства для впровадження або вдосконалення технології виробництва круасанів із листкового тіста.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherГаврилюк Ю. Д. Розширення виробництва з впровадженням технології круасанів із листкового тіста та організація їх виробництва (на матеріалах закладу ресторанного господарства «Бомбона») = Expansion of production with the introduction of puff pastry croissant technology and organization of their production (based on materials from the restaurant establishment "Bombona") : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / Ю. Д. Гаврилюк ; наук. кер. І. П. Данилюк. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 51 с.uk_UK
dc.subjectлисткове тістоuk_UK
dc.subjectpuff pastryuk_UK
dc.subjectкруасаниuk_UK
dc.subjectcroissantsuk_UK
dc.subjectтехнологіяuk_UK
dc.subjecttechnologyuk_UK
dc.subjectкафе-кондитерськаuk_UK
dc.subjectpastry shopuk_UK
dc.subjectшрот обліпихиuk_UK
dc.subjectsea buckthorn mealuk_UK
dc.titleРозширення виробництва з впровадженням технології круасанів із листкового тіста та організація їх виробництва (на матеріалах закладу ресторанного господарства «Бомбона»)uk_UK
dc.title.alternativeExpansion of production with the introduction of puff pastry croissant technology and organization of their production (based on materials from the restaurant establishment "Bombona")uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:бакалавр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Gavriluk_181.pdfосновний текст1.23 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.