Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3089Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Венгер, Ангеліна Анатоліївна | - |
| dc.date.accessioned | 2025-07-02T17:34:02Z | - |
| dc.date.available | 2025-07-02T17:34:02Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3089 | - |
| dc.description.abstract | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: «Удосконалення технології страв з овочів для дитячого харчування (на матеріалах ресторану «Панська Гуральня»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Теоретичні аспекти технологій страв з овочів для дитячого харчування, Розділ 2. Дослідження технології страв з овочів та організація їх виробництва у закладі ресторанного господарства «Панська гуральня» м. Чернівці, Розділ 3. Основні рекомендації спрямовані на вдосконалення технологій страв з овочів для дітей та організація їх у ресторані «Панська гуральня» м. Чернівці. У розділі «Теоретичні аспекти технологій страв з овочів для дитячого харчування» проведено аналітичний огляд літератури щодо існуючих технологій приготування страв з овочів для дітей, змін, що відбуваються під теплової обробки, обґрунтовано параметри їх виробництва у закладах ресторанного господарства України. В розділі 2 надано загальну характеристику закладу ресторанного господарства «Панська Гуральня» м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства та розглянуто впровадження та підбір новітнього устаткування та організацію роботи виробничого цеху. В розділі 3 розроблено технологію страв для дітей з використанням гарбуза, запропоновано оновлення меню, розглянуто органолептичні показники та харчову цінність страв. | uk_UK |
| dc.language.iso | uk | uk_UK |
| dc.publisher | Венгер А. А. Удосконалення технології страв з овочів для дитячого харчування (на матеріалах ресторану «Панська гуральня») = Improving the technology of vegetable dishes for children's nutrition (based on materials from the restaurant "Panska Guralnya") : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / А. А. Венгер ; наук. кер. О. Л. Романовська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 58 с. | uk_UK |
| dc.subject | дитяче харчування | uk_UK |
| dc.subject | baby food | uk_UK |
| dc.subject | якість | uk_UK |
| dc.subject | quality | uk_UK |
| dc.subject | страви з овочів | uk_UK |
| dc.subject | vegetable dishes | uk_UK |
| dc.subject | ресторан | uk_UK |
| dc.subject | restaurant | uk_UK |
| dc.subject | НАССР | uk_UK |
| dc.title | Удосконалення технології страв з овочів для дитячого харчування (на матеріалах ресторану «Панська гуральня») | uk_UK |
| dc.title.alternative | Improving the technology of vegetable dishes for children's nutrition (based on materials from the restaurant "Panska Guralnya") | uk_UK |
| dc.type | Other | uk_UK |
| Розташовується у зібраннях: | бакалавр | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Venger_181.pdf | основний текст | 1.47 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.