Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3089| Title: | Удосконалення технології страв з овочів для дитячого харчування (на матеріалах ресторану «Панська гуральня») |
| Other Titles: | Improving the technology of vegetable dishes for children's nutrition (based on materials from the restaurant "Panska Guralnya") |
| Authors: | Венгер, Ангеліна Анатоліївна |
| Keywords: | дитяче харчування baby food якість quality страви з овочів vegetable dishes ресторан restaurant НАССР |
| Issue Date: | 2025 |
| Publisher: | Венгер А. А. Удосконалення технології страв з овочів для дитячого харчування (на матеріалах ресторану «Панська гуральня») = Improving the technology of vegetable dishes for children's nutrition (based on materials from the restaurant "Panska Guralnya") : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / А. А. Венгер ; наук. кер. О. Л. Романовська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 58 с. |
| Abstract: | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: «Удосконалення технології страв з овочів для дитячого харчування (на матеріалах ресторану «Панська Гуральня»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Теоретичні аспекти технологій страв з овочів для дитячого харчування, Розділ 2. Дослідження технології страв з овочів та організація їх виробництва у закладі ресторанного господарства «Панська гуральня» м. Чернівці, Розділ 3. Основні рекомендації спрямовані на вдосконалення технологій страв з овочів для дітей та організація їх у ресторані «Панська гуральня» м. Чернівці. У розділі «Теоретичні аспекти технологій страв з овочів для дитячого харчування» проведено аналітичний огляд літератури щодо існуючих технологій приготування страв з овочів для дітей, змін, що відбуваються під теплової обробки, обґрунтовано параметри їх виробництва у закладах ресторанного господарства України. В розділі 2 надано загальну характеристику закладу ресторанного господарства «Панська Гуральня» м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства та розглянуто впровадження та підбір новітнього устаткування та організацію роботи виробничого цеху. В розділі 3 розроблено технологію страв для дітей з використанням гарбуза, запропоновано оновлення меню, розглянуто органолептичні показники та харчову цінність страв. |
| URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3089 |
| Appears in Collections: | бакалавр |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Venger_181.pdf | основний текст | 1.47 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.