Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3088
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorБабин, Валерій Володимирович-
dc.date.accessioned2025-07-02T17:27:35Z-
dc.date.available2025-07-02T17:27:35Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3088-
dc.description.abstractВідповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: «Новітні технології та якість страв з риби, виготовлених шляхом ферментації (на матеріалах кафе «Незабаром»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Технологічні основи виробництва страв з риби, Розділ 2. Дослідження технологій страв з риби та організація їх виробництва у кафе «Незабаром» м. Чернівці, Розділ 3. Основні рекомендації спрямовані на організацію вдосконалення технологій страв з риби та організація їх виробництва у кафе «Незабаром» м. Чернівці. У розділі «Технологічні основи виробництва страв з риби» проведено аналітичний огляд літератури щодо існуючих технологій ферментації риби, змін, що відбуваються під час ферментації (біохімічні, мікробіологічні) та обґрунтовано параметри їх виробництва у закладах ресторанного господарства України та світу. В розділі 2 надано загальну характеристику закладу ресторанного господарства «Незабаром» м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства та організовано виробництво технології страви «Скандинавський бриз». В розділі 3 розроблено технологію ферментації риби та страви з неї, оновлено концептуальне меню та виробничу програму, підібрано технологічне устаткування закладу ресторанного господарства «Незабаром» м. Чернівці.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherБабин В. В. Новітні технології та якість страв з риби, виготовлених шляхом ферментації (на матеріалах кафе «Незабаром») = The latest technologies and quality of fish dishes made by fermentation (based on materials from the Nezabarom cafe) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / В. В. Бабин ; наук. кер. О. Л. Романовська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 50 с.uk_UK
dc.subjectрибаuk_UK
dc.subjectfishuk_UK
dc.subjectвиробництвоuk_UK
dc.subjectproductionuk_UK
dc.subjectферментаціяuk_UK
dc.subjectfermentationuk_UK
dc.subjectферментована рибаuk_UK
dc.subjectfermented fishuk_UK
dc.titleНовітні технології та якість страв з риби, виготовлених шляхом ферментації (на матеріалах кафе «Незабаром»)uk_UK
dc.title.alternativeThe latest technologies and quality of fish dishes made by fermentation (based on materials from the Nezabarom cafe)uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Располагается в коллекциях:бакалавр

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Babin_181.pdfосновний текст467.16 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.