Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3088Полная запись метаданных
| Поле DC | Значение | Язык |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Бабин, Валерій Володимирович | - |
| dc.date.accessioned | 2025-07-02T17:27:35Z | - |
| dc.date.available | 2025-07-02T17:27:35Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3088 | - |
| dc.description.abstract | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: «Новітні технології та якість страв з риби, виготовлених шляхом ферментації (на матеріалах кафе «Незабаром»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Технологічні основи виробництва страв з риби, Розділ 2. Дослідження технологій страв з риби та організація їх виробництва у кафе «Незабаром» м. Чернівці, Розділ 3. Основні рекомендації спрямовані на організацію вдосконалення технологій страв з риби та організація їх виробництва у кафе «Незабаром» м. Чернівці. У розділі «Технологічні основи виробництва страв з риби» проведено аналітичний огляд літератури щодо існуючих технологій ферментації риби, змін, що відбуваються під час ферментації (біохімічні, мікробіологічні) та обґрунтовано параметри їх виробництва у закладах ресторанного господарства України та світу. В розділі 2 надано загальну характеристику закладу ресторанного господарства «Незабаром» м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства та організовано виробництво технології страви «Скандинавський бриз». В розділі 3 розроблено технологію ферментації риби та страви з неї, оновлено концептуальне меню та виробничу програму, підібрано технологічне устаткування закладу ресторанного господарства «Незабаром» м. Чернівці. | uk_UK |
| dc.language.iso | uk | uk_UK |
| dc.publisher | Бабин В. В. Новітні технології та якість страв з риби, виготовлених шляхом ферментації (на матеріалах кафе «Незабаром») = The latest technologies and quality of fish dishes made by fermentation (based on materials from the Nezabarom cafe) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / В. В. Бабин ; наук. кер. О. Л. Романовська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 50 с. | uk_UK |
| dc.subject | риба | uk_UK |
| dc.subject | fish | uk_UK |
| dc.subject | виробництво | uk_UK |
| dc.subject | production | uk_UK |
| dc.subject | ферментація | uk_UK |
| dc.subject | fermentation | uk_UK |
| dc.subject | ферментована риба | uk_UK |
| dc.subject | fermented fish | uk_UK |
| dc.title | Новітні технології та якість страв з риби, виготовлених шляхом ферментації (на матеріалах кафе «Незабаром») | uk_UK |
| dc.title.alternative | The latest technologies and quality of fish dishes made by fermentation (based on materials from the Nezabarom cafe) | uk_UK |
| dc.type | Other | uk_UK |
| Располагается в коллекциях: | бакалавр | |
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Babin_181.pdf | основний текст | 467.16 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.