Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3088
Title: Новітні технології та якість страв з риби, виготовлених шляхом ферментації (на матеріалах кафе «Незабаром»)
Other Titles: The latest technologies and quality of fish dishes made by fermentation (based on materials from the Nezabarom cafe)
Authors: Бабин, Валерій Володимирович
Keywords: риба
fish
виробництво
production
ферментація
fermentation
ферментована риба
fermented fish
Issue Date: 2025
Publisher: Бабин В. В. Новітні технології та якість страв з риби, виготовлених шляхом ферментації (на матеріалах кафе «Незабаром») = The latest technologies and quality of fish dishes made by fermentation (based on materials from the Nezabarom cafe) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / В. В. Бабин ; наук. кер. О. Л. Романовська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 50 с.
Abstract: Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: «Новітні технології та якість страв з риби, виготовлених шляхом ферментації (на матеріалах кафе «Незабаром»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Технологічні основи виробництва страв з риби, Розділ 2. Дослідження технологій страв з риби та організація їх виробництва у кафе «Незабаром» м. Чернівці, Розділ 3. Основні рекомендації спрямовані на організацію вдосконалення технологій страв з риби та організація їх виробництва у кафе «Незабаром» м. Чернівці. У розділі «Технологічні основи виробництва страв з риби» проведено аналітичний огляд літератури щодо існуючих технологій ферментації риби, змін, що відбуваються під час ферментації (біохімічні, мікробіологічні) та обґрунтовано параметри їх виробництва у закладах ресторанного господарства України та світу. В розділі 2 надано загальну характеристику закладу ресторанного господарства «Незабаром» м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства та організовано виробництво технології страви «Скандинавський бриз». В розділі 3 розроблено технологію ферментації риби та страви з неї, оновлено концептуальне меню та виробничу програму, підібрано технологічне устаткування закладу ресторанного господарства «Незабаром» м. Чернівці.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3088
Appears in Collections:бакалавр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Babin_181.pdfосновний текст467.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.