Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3087
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАрнаутов, Кирил Едуардович-
dc.date.accessioned2025-07-02T17:19:47Z-
dc.date.available2025-07-02T17:19:47Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3087-
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі досліджено теоретичні та практичні аспекти впровадження сучасних технологій приготування рибних страв української кухні в умовах ресторанного закладу. Узагальнено історичні традиції використання риби, класифікацію сировини, її харчову цінність, способи кулінарної обробки та асортимент традиційних страв. Практичну частину присвячено аналізу виробничої діяльності ресторації «Гопачок» у м. Чернівці, де було обґрунтовано доцільність розширення асортименту за рахунок впровадження інноваційних рибних страв. Розроблено нові рецептури, підібрано технологічне обладнання, виконано розрахунок площ гарячого цеху, розроблено схеми технологічного процесу.У роботі зроблено акцент на органолептичних, санітарно-гігієнічних та економічних аспектах приготування страв, а також наведено практичні рекомендації щодо покращення технологічного процесу, що сприяє підвищенню якості продукції, задоволенню попиту споживачів і конкурентоспроможності закладу.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherАрнаутов К. Е. Впровадження технологій рибних страв української кухні та організація їх виробництва (на матеріалах ресторації «Гопачок») = Introduction of technologies for fish dishes of Ukrainian cuisine and organization of their production (based on materials from the restaurant "Gopachok") : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / К. Е. Арнаутов ; наук. кер. І. П. Данилюк. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 66 с.uk_UK
dc.subjectукраїнська кухняuk_UK
dc.subjectUkrainian cuisineuk_UK
dc.subjectрибаuk_UK
dc.subjectfishuk_UK
dc.subjectтехнологіяuk_UK
dc.subjecttechnologyuk_UK
dc.subjectресторанuk_UK
dc.subjectrestaurantuk_UK
dc.subjectорганізація виробництваuk_UK
dc.subjectproduction organizationuk_UK
dc.titleВпровадження технологій рибних страв української кухні та організація їх виробництва (на матеріалах ресторації «Гопачок»)uk_UK
dc.title.alternativeIntroduction of technologies for fish dishes of Ukrainian cuisine and organization of their production (based on materials from the restaurant "Gopachok")uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:бакалавр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Arnautov_181.pdfосновний текст1.87 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.