Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3087
Назва: Впровадження технологій рибних страв української кухні та організація їх виробництва (на матеріалах ресторації «Гопачок»)
Інші назви: Introduction of technologies for fish dishes of Ukrainian cuisine and organization of their production (based on materials from the restaurant "Gopachok")
Автори: Арнаутов, Кирил Едуардович
Теми: українська кухня
Ukrainian cuisine
риба
fish
технологія
technology
ресторан
restaurant
організація виробництва
production organization
Дата публікації: 2025
Видавництво: Арнаутов К. Е. Впровадження технологій рибних страв української кухні та організація їх виробництва (на матеріалах ресторації «Гопачок») = Introduction of technologies for fish dishes of Ukrainian cuisine and organization of their production (based on materials from the restaurant "Gopachok") : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / К. Е. Арнаутов ; наук. кер. І. П. Данилюк. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 66 с.
Короткий огляд (реферат): У кваліфікаційній роботі досліджено теоретичні та практичні аспекти впровадження сучасних технологій приготування рибних страв української кухні в умовах ресторанного закладу. Узагальнено історичні традиції використання риби, класифікацію сировини, її харчову цінність, способи кулінарної обробки та асортимент традиційних страв. Практичну частину присвячено аналізу виробничої діяльності ресторації «Гопачок» у м. Чернівці, де було обґрунтовано доцільність розширення асортименту за рахунок впровадження інноваційних рибних страв. Розроблено нові рецептури, підібрано технологічне обладнання, виконано розрахунок площ гарячого цеху, розроблено схеми технологічного процесу.У роботі зроблено акцент на органолептичних, санітарно-гігієнічних та економічних аспектах приготування страв, а також наведено практичні рекомендації щодо покращення технологічного процесу, що сприяє підвищенню якості продукції, задоволенню попиту споживачів і конкурентоспроможності закладу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3087
Розташовується у зібраннях:бакалавр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Arnautov_181.pdfосновний текст1.87 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.