Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3087
Название: Впровадження технологій рибних страв української кухні та організація їх виробництва (на матеріалах ресторації «Гопачок»)
Другие названия: Introduction of technologies for fish dishes of Ukrainian cuisine and organization of their production (based on materials from the restaurant "Gopachok")
Авторы: Арнаутов, Кирил Едуардович
Ключевые слова: українська кухня
Ukrainian cuisine
риба
fish
технологія
technology
ресторан
restaurant
організація виробництва
production organization
Дата публикации: 2025
Издатель: Арнаутов К. Е. Впровадження технологій рибних страв української кухні та організація їх виробництва (на матеріалах ресторації «Гопачок») = Introduction of technologies for fish dishes of Ukrainian cuisine and organization of their production (based on materials from the restaurant "Gopachok") : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / К. Е. Арнаутов ; наук. кер. І. П. Данилюк. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 66 с.
Аннотация: У кваліфікаційній роботі досліджено теоретичні та практичні аспекти впровадження сучасних технологій приготування рибних страв української кухні в умовах ресторанного закладу. Узагальнено історичні традиції використання риби, класифікацію сировини, її харчову цінність, способи кулінарної обробки та асортимент традиційних страв. Практичну частину присвячено аналізу виробничої діяльності ресторації «Гопачок» у м. Чернівці, де було обґрунтовано доцільність розширення асортименту за рахунок впровадження інноваційних рибних страв. Розроблено нові рецептури, підібрано технологічне обладнання, виконано розрахунок площ гарячого цеху, розроблено схеми технологічного процесу.У роботі зроблено акцент на органолептичних, санітарно-гігієнічних та економічних аспектах приготування страв, а також наведено практичні рекомендації щодо покращення технологічного процесу, що сприяє підвищенню якості продукції, задоволенню попиту споживачів і конкурентоспроможності закладу.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3087
Располагается в коллекциях:бакалавр

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Arnautov_181.pdfосновний текст1.87 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.