Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3076
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorБагрій, Конон Леонідович / Bagrii, Konon-
dc.contributor.authorВдовічена, Ольга Геннадіївна / Vdovichena, Olha-
dc.contributor.authorВдовічена, Поліна Анатоліївна-
dc.date.accessioned2025-06-12T19:07:38Z-
dc.date.available2025-06-12T19:07:38Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.otherУДК 338.486(477.3)-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3076-
dc.description.abstractГастрономічний туризм ґрунтується на розширенні знань про національну кухню і традиції певного регіону. Водночас елементи гастрономічного туризму в різній мірі властиві багатьом видам туризму. Аналізуючи суб’єктів туристичної діяльності, з точки зору подання національної української кухні та різноманітної палітри представлення кулінарного надбання, необхідно акцентувати увагу на гастрономічному туризмі, як засобу культурного брендингу. Гастрономічні мандрівки являються додатковим способом для ознайомлення з культурною спадщиною різних країн і регіонів, оскільки національні страви віддзеркалюють стиль життя, погляди і звичаї народів, які проживають на території України. Результати SWOT-аналізу гастрономічної туристичного сфери України відображають те, що українська гастрономічна інфраструктура має багато сильних сторін та можливостей для запобігання загрозам і підсилення існуючих слабких сторін галузі. Для досягнення успіху в цьому напрямі необхідно розроблення та активне просування гастрономічних турів з використанням місцевої сировини, продуктів харчування та напоїв, концептуальних закладів ресторанного господарства, які підкреслюватимуть автентичність національних традицій у кулінарії. Розроблення таких регіональних гастрономічних турів, зокрема на Буковині, стане перспективами наших наступних наукових досліджень.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherБагрій К. Л. ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ГАСТРОТУРИЗМУ УКРАЇНИ ЗА РЕГІОНАМИ В ПОВОЄННИЙ ПЕРІОД / К. Л. Багрій, О. Г. Вдовічена, П. А. Вдовічена // Організаційно управлінські основи розвитку територіальних громад в умовах воєнного стану та повоєнного відновлення : колективна монографія / за заг. ред. А. А. Вдовічена. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – С. 246–271.uk_UK
dc.subjectгастрономічний туризмuk_UK
dc.subjectрегіониuk_UK
dc.subjectрозвитокuk_UK
dc.subjectповоєнний періодuk_UK
dc.subjectSWOT-аналізuk_UK
dc.subjectстратегіяuk_UK
dc.titleПерспективи розвитку гастротуризму України за регіонами в повоєнний періодuk_UK
dc.typeBook chapteruk_UK
Располагается в коллекциях:Монографії

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
монограф 6.4.pdfосновний текст1.3 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.