Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3030
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКифяк, Василь Федорович / Kyfiak, Vasyl / Kyfyak, Vasyl-
dc.contributor.authorКифяк, Олександр Васильович / Kyfyak, Oleksandr / Kyfiak, Olexander-
dc.contributor.authorГищук, Роман Миколайович / Hyshchuk, Roman-
dc.date.accessioned2025-05-24T20:13:15Z-
dc.date.available2025-05-24T20:13:15Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.otherУДК 338.48:332-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3030-
dc.description.abstractДо факторів зовнішнього конкурентного середовища готелю відноситься середовище, яке формується за рахунок споживачів, конкурентів, постачальників, законодавства та стану економіки. При оцінці впливу багатьох його чинників на діяльність готельних підприємств науковцями було виділене поняття «маркетингове середовище», яке репрезентує сукупність активних суб’єктів і сил, що діють всередині та за межами підприємства, впливають на можливості керівництва службою маркетингу встановлювати і підтримувати з цільовими клієнтами відносини успішного співробітництва. Особливості зовнішнього середовища готелю зумовлені зовнішніми чинниками, які впливають на здатність підтримувати і розвивати якісний сервіс та утримувати позиції серед своєї цільової аудиторії.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherКифяк В. Ф. ОЦІНКА КОНКУРЕНТНИХ ПЕРЕВАГ СЕРВІСНИХ ПОСЛУГ (НА ПРИКЛАДІ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ ТУРИСТИЧНОГО КОМПЛЕКСУ «МИГОВЕ» БЕРЕГОМЕТСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ) / В. Ф. Кифяк, О. В. Кифяк, Р. М. Гищук // Організаційно управлінські основи розвитку територіальних громад в умовах воєнного стану та повоєнного відновлення : колективна монографія / за заг. ред. А. А. Вдовічена. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – С. 238–246.uk_UK
dc.subjectготельна інфраструктураuk_UK
dc.subjectтуристичний комплексuk_UK
dc.subjectМиговеuk_UK
dc.subjectCOVID-19uk_UK
dc.subjectтуристична дестинаціяuk_UK
dc.subjectконкурентні перевагиuk_UK
dc.subjecthotel infrastructureuk_UK
dc.subjecttourist complexuk_UK
dc.subjectMygoveuk_UK
dc.subjecttourist destinationuk_UK
dc.subjectcompetitive advantagesuk_UK
dc.titleОцінка конкурентних переваг сервісних послуг (на прикладі розвитку готельної інфраструктури туристичного комплексу «Мигове» Берегометської територіальної громади)uk_UK
dc.typeBook chapteruk_UK
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kyfiak_monogr25_3.pdfосновний текст650.63 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.