Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3030Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Кифяк, Василь Федорович / Kyfiak, Vasyl / Kyfyak, Vasyl | - |
| dc.contributor.author | Кифяк, Олександр Васильович / Kyfyak, Oleksandr / Kyfiak, Olexander | - |
| dc.contributor.author | Гищук, Роман Миколайович / Hyshchuk, Roman | - |
| dc.date.accessioned | 2025-05-24T20:13:15Z | - |
| dc.date.available | 2025-05-24T20:13:15Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.other | УДК 338.48:332 | - |
| dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3030 | - |
| dc.description.abstract | До факторів зовнішнього конкурентного середовища готелю відноситься середовище, яке формується за рахунок споживачів, конкурентів, постачальників, законодавства та стану економіки. При оцінці впливу багатьох його чинників на діяльність готельних підприємств науковцями було виділене поняття «маркетингове середовище», яке репрезентує сукупність активних суб’єктів і сил, що діють всередині та за межами підприємства, впливають на можливості керівництва службою маркетингу встановлювати і підтримувати з цільовими клієнтами відносини успішного співробітництва. Особливості зовнішнього середовища готелю зумовлені зовнішніми чинниками, які впливають на здатність підтримувати і розвивати якісний сервіс та утримувати позиції серед своєї цільової аудиторії. | uk_UK |
| dc.language.iso | uk | uk_UK |
| dc.publisher | Кифяк В. Ф. ОЦІНКА КОНКУРЕНТНИХ ПЕРЕВАГ СЕРВІСНИХ ПОСЛУГ (НА ПРИКЛАДІ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ ТУРИСТИЧНОГО КОМПЛЕКСУ «МИГОВЕ» БЕРЕГОМЕТСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ) / В. Ф. Кифяк, О. В. Кифяк, Р. М. Гищук // Організаційно управлінські основи розвитку територіальних громад в умовах воєнного стану та повоєнного відновлення : колективна монографія / за заг. ред. А. А. Вдовічена. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – С. 238–246. | uk_UK |
| dc.subject | готельна інфраструктура | uk_UK |
| dc.subject | туристичний комплекс | uk_UK |
| dc.subject | Мигове | uk_UK |
| dc.subject | COVID-19 | uk_UK |
| dc.subject | туристична дестинація | uk_UK |
| dc.subject | конкурентні переваги | uk_UK |
| dc.subject | hotel infrastructure | uk_UK |
| dc.subject | tourist complex | uk_UK |
| dc.subject | Mygove | uk_UK |
| dc.subject | tourist destination | uk_UK |
| dc.subject | competitive advantages | uk_UK |
| dc.title | Оцінка конкурентних переваг сервісних послуг (на прикладі розвитку готельної інфраструктури туристичного комплексу «Мигове» Берегометської територіальної громади) | uk_UK |
| dc.type | Book chapter | uk_UK |
| Розташовується у зібраннях: | Монографії | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Kyfiak_monogr25_3.pdf | основний текст | 650.63 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.