Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 871-880 of 1276 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Вплив пандемії COVID-19 на стан готельно-ресторанного бізнесу в УкраїніБрикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana
2022Поживні характеристики яблучного соку та яблучних вичавків як пектиновмісної сировиниБрикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana
2019Research Into the Structural-Mechanical Properties of Shortbread Dough with Oilseed MealsКравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Mihailik, Vitalii; Yakymchuk, Dmytro; Dzyundzya, Oksana; Burak, Valentyna; Romanenko, Olena; Valko, Mykola; Korolenko, Evgenia; Osypenkova, Iryna; Bondarchuk, Zoia
2020Вплив виноградних порошків на якість і властивості кондитерської продукціїГревцева, Наталія Вячеславівна / Grevtseva, Nataliya; Брикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana; Городиська, Олена Володимирівна
2016Зміна показників якості пісочного печива з додаванням виноградного порошку під час зберіганняБрикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana; Гревцева, Наталія Вячеславівна / Grevtseva, Nataliya; Самохвалова, Ольга Володимирівна / Samohvalova, Olha
2016Вплив борошна “Здоров'я” та порошку керобу на технологічні властивості пшеничного борошнаКравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha; Данилюк (Череп), Інна Петрівна / Danyliuk, Inna
2019Органолептичний аналіз бісквітних напівфабрикатів з борошном «Здоров’я» та порошком керобуКравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha
2016Вплив борошна "Здоров'я" на реологічні характеристики клейковини борошняних сумішейКравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha
2023Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів з борошняних сумішейКравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha
2015Реологічні властивості бісквітного тіста з борошном «Здоров’я»Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha; Борук, Сергій Дмитрович