Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 861-870 of 1276 (Search time: 0.004 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Технології автоматизації системи управління у закладах ресторанного господарстваКамушков, Олександр Сергійович; Жилко, Олена Вадимівна; Незвещук-Когут, Тетяна Семенівна / Nezveshchuk-Kohut, Tetiana
2015Проблеми та напрями підвищення ефективності управління якістю обслуговування на туристичних підприємствахНезвещук-Когут, Тетяна Семенівна / Nezveshchuk-Kohut, Tetiana
2016Стратегії управління якістю послуг та продуктів у галузі туризму на засадах впровадження моделей якості, підготовки персоналу та корпоративної культури підприємствНезвещук-Когут, Тетяна Семенівна / Nezveshchuk-Kohut, Tetiana; Чорний, Богдан Сергійович
2014Використання популяризації та реклами іміджу території регіону у менеджменті туристичних підприємствНезвещук-Когут, Тетяна Семенівна / Nezveshchuk-Kohut, Tetiana; Чорний, Богдан Сергійович
2023Готельно-ресторанний бізнес: тенденції галузі в умовах кризових явищ та перспективи повоєнного розвиткуБрикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana
2024Виноробство та виноградарство в Україні: енотуризм, міжнародне співробітництво та мистецтво сомельє в умовах війниБрикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana
2024Система HACCP при виробництві напівфабрикатівБрикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana
2023Використання теорії ігор для формування рекомендаційного механізму ресторанних послугБрикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana
2022Комплаєнс готельного бізнесу в умовах пандемії: наукова обгрунтованість та порядок здійсненняБрикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana
2022Використання кефіру та масла для виробництва інноваційного кисломолочного сируБрикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana