Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/299
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лошенюк, Ірина Романівна | - |
dc.date.accessioned | 2021-08-19T07:21:59Z | - |
dc.date.available | 2021-08-19T07:21:59Z | - |
dc.date.issued | 2006 | - |
dc.identifier.other | УДК 33 (477) (06) | - |
dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/299 | - |
dc.description.abstract | У статті розглядаються різні методики формування товарного асортименту, вказуютьсяїх недоліки та переваги. Подається авторька розробка формування товарного асортименту для торговельних підприємств та алгоритму аналізуефективної роботи відділу аналізу маркетингових комунікацій. The article dealswith a variety of methods of goods assortment formation, their advantagesand drawbacks. The author suggests the algorithm f formation of goodsrange for commerce firms and the algorithm of effective work analysis of marketing communications department | uk_UK |
dc.language.iso | uk | uk_UK |
dc.publisher | Науковий вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту КНТЕУ. - Чернівці, 2006. - Вип.IV. Економічні науки С. 232 - 237. - 475с. | uk_UK |
dc.title | Методичні підходи до формування конкурентоспроможного товарного асортименту підприємства | uk_UK |
dc.type | Article | uk_UK |
Appears in Collections: | 71.01.54.05 Маркетинг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2006 Методичні підходи до формування конкурентоспроможного товарного асортименту підприємства.pdf | Основний текст | 2.47 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.