Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2992
Назва: Проблема якості продукції на виробничому підприємстві
Автори: Бозуленко, Олена Ярославівна / Bozulenko Olena
Дем'янів, Вікторія
Теми: якість продукції
product quality
конкурентоспроможність
competitiveness
управління якістю
quality management
Дата публікації: лис-2015
Видавництво: Бозуленко О. Я. ПРОБЛЕМА ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ НА ВИРОБНИЧОМУ ПІДПРИЄМСТВІ / О. Я. Бозуленко, В. Дем'янів // Стан та перспективи розвитку обліково-аналітичного забезпечення управління підприємницькою діяльністю в умовах євроінтеграційних процесів : матеріали Міжнар. наук. Інтернет-конф., 26–27 листопада 2015 р., м. Чернівці / ЧТЕІ КНТЕУ. – Чернівці : ЧТЕІ КНТЕУ, 2015. – С. 48–51. – URL: http://chite.edu.ua/ua/content/download/subsection/nayka/26-27.11.2015.pdf.
Короткий огляд (реферат): У тезах висвітлено значення якості продукції як головного чинника конкурентоспроможності підприємства. Розглянуто основні показники якості та чинники, що на неї впливають, зокрема технічні, кадрові й економічні. Наголошено на важливості впровадження ефективної системи управління якістю на всіх етапах виробництва. Підвищення якості продукції розглядається як запорука успіху, ефективності та позитивного іміджу підприємства. The theses highlight the importance of product quality as a key factor in a company's competitiveness. The main quality indicators and influencing factors are considered, including technical, human resource, and economic aspects. The necessity of implementing an effective quality management system at all stages of production is emphasized. Improving product quality is viewed as a guarantee of success, efficiency, and a positive company image.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2992
Розташовується у зібраннях:71.01.55 Товарознавство (тези)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bozulenko_pro.pdfосновний текст85.92 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.