Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2992
Title: Проблема якості продукції на виробничому підприємстві
Authors: Бозуленко, Олена Ярославівна / Bozulenko Olena
Дем'янів, Вікторія
Keywords: якість продукції
product quality
конкурентоспроможність
competitiveness
управління якістю
quality management
Issue Date: Nov-2015
Publisher: Бозуленко О. Я. ПРОБЛЕМА ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ НА ВИРОБНИЧОМУ ПІДПРИЄМСТВІ / О. Я. Бозуленко, В. Дем'янів // Стан та перспективи розвитку обліково-аналітичного забезпечення управління підприємницькою діяльністю в умовах євроінтеграційних процесів : матеріали Міжнар. наук. Інтернет-конф., 26–27 листопада 2015 р., м. Чернівці / ЧТЕІ КНТЕУ. – Чернівці : ЧТЕІ КНТЕУ, 2015. – С. 48–51. – URL: http://chite.edu.ua/ua/content/download/subsection/nayka/26-27.11.2015.pdf.
Abstract: У тезах висвітлено значення якості продукції як головного чинника конкурентоспроможності підприємства. Розглянуто основні показники якості та чинники, що на неї впливають, зокрема технічні, кадрові й економічні. Наголошено на важливості впровадження ефективної системи управління якістю на всіх етапах виробництва. Підвищення якості продукції розглядається як запорука успіху, ефективності та позитивного іміджу підприємства. The theses highlight the importance of product quality as a key factor in a company's competitiveness. The main quality indicators and influencing factors are considered, including technical, human resource, and economic aspects. The necessity of implementing an effective quality management system at all stages of production is emphasized. Improving product quality is viewed as a guarantee of success, efficiency, and a positive company image.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2992
Appears in Collections:71.01.55 Товарознавство (тези)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bozulenko_pro.pdfосновний текст85.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.