Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2989
Назва: Політика підприємства у галузі безпечності та якості продуктів харчування
Автори: Бозуленко, Олена Ярославівна / Bozulenko Olena
Білійчук, Анастасія Василівна
Теми: безпечність харчових продуктів
food safety
система НАССР
HACCP system
євроінтеграція
European integration
Дата публікації: 2017
Видавництво: Бозуленко О. Я. ПОЛІТИКА ПІДПРИЄМСТВА У ГАЛУЗІ БЕЗПЕЧНОСТІ ТА ЯКОСТІ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ / О. Я. Бозуленко, А. В. Білійчук // Стратегічні пріоритети розвитку внутрішньої торгівлі України на інноваційних засадах : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. - Львів : ЛТЕУ, 2017. - С. 322-323.
Бібліографічний опис: https://www.lute.lviv.ua/fileadmin/www.lac.lviv.ua/data/pidrozdily/Naukovi_Vydannya/Docs/2017.11.02-03_ZbirnikKonf.pdf
Короткий огляд (реферат): Питання якості та безпечності харчових продуктів набувають дедалі більшого значення, особливо в умовах євроінтеграційних прагнень України. Впровадження системи НАССР як науково обґрунтованого підходу до управління безпечністю харчових продуктів забезпечує контроль критичних точок виробництва, мінімізацію ризиків і відповідність міжнародним стандартам. Це сприяє підвищенню рівня харчової безпеки, конкурентоспроможності підприємств та розширенню їхніх ринкових можливостей. The issues of food quality and safety are becoming increasingly important, especially in the context of Ukraine's European integration aspirations. The implementation of the HACCP system as a scientifically grounded approach to food safety management ensures control over critical production points, risk minimization, and compliance with international standards. This contributes to enhancing food safety, improving the competitiveness of enterprises, and expanding their market opportunities.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2989
Розташовується у зібраннях:71.01.55 Товарознавство (тези)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bozulenko_pol.pdfосновний текст464.94 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.