Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2989Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Бозуленко, Олена Ярославівна / Bozulenko Olena | - |
| dc.contributor.author | Білійчук, Анастасія Василівна | - |
| dc.date.accessioned | 2025-04-07T13:12:49Z | - |
| dc.date.available | 2025-04-07T13:12:49Z | - |
| dc.date.issued | 2017 | - |
| dc.identifier.citation | https://www.lute.lviv.ua/fileadmin/www.lac.lviv.ua/data/pidrozdily/Naukovi_Vydannya/Docs/2017.11.02-03_ZbirnikKonf.pdf | uk_UK |
| dc.identifier.other | УДК 338.439:338.246.83 | - |
| dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2989 | - |
| dc.description.abstract | Питання якості та безпечності харчових продуктів набувають дедалі більшого значення, особливо в умовах євроінтеграційних прагнень України. Впровадження системи НАССР як науково обґрунтованого підходу до управління безпечністю харчових продуктів забезпечує контроль критичних точок виробництва, мінімізацію ризиків і відповідність міжнародним стандартам. Це сприяє підвищенню рівня харчової безпеки, конкурентоспроможності підприємств та розширенню їхніх ринкових можливостей. The issues of food quality and safety are becoming increasingly important, especially in the context of Ukraine's European integration aspirations. The implementation of the HACCP system as a scientifically grounded approach to food safety management ensures control over critical production points, risk minimization, and compliance with international standards. This contributes to enhancing food safety, improving the competitiveness of enterprises, and expanding their market opportunities. | uk_UK |
| dc.language.iso | uk | uk_UK |
| dc.publisher | Бозуленко О. Я. ПОЛІТИКА ПІДПРИЄМСТВА У ГАЛУЗІ БЕЗПЕЧНОСТІ ТА ЯКОСТІ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ / О. Я. Бозуленко, А. В. Білійчук // Стратегічні пріоритети розвитку внутрішньої торгівлі України на інноваційних засадах : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. - Львів : ЛТЕУ, 2017. - С. 322-323. | uk_UK |
| dc.subject | безпечність харчових продуктів | uk_UK |
| dc.subject | food safety | uk_UK |
| dc.subject | система НАССР | uk_UK |
| dc.subject | HACCP system | uk_UK |
| dc.subject | євроінтеграція | uk_UK |
| dc.subject | European integration | uk_UK |
| dc.title | Політика підприємства у галузі безпечності та якості продуктів харчування | uk_UK |
| dc.type | Other | uk_UK |
| Розташовується у зібраннях: | 71.01.55 Товарознавство (тези) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Bozulenko_pol.pdf | основний текст | 464.94 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.