Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2989Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Бозуленко, Олена Ярославівна / Bozulenko Olena | - |
| dc.contributor.author | Білійчук, Анастасія Василівна | - |
| dc.date.accessioned | 2025-04-07T13:12:49Z | - |
| dc.date.available | 2025-04-07T13:12:49Z | - |
| dc.date.issued | 2017 | - |
| dc.identifier.citation | https://www.lute.lviv.ua/fileadmin/www.lac.lviv.ua/data/pidrozdily/Naukovi_Vydannya/Docs/2017.11.02-03_ZbirnikKonf.pdf | uk_UK |
| dc.identifier.other | УДК 338.439:338.246.83 | - |
| dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2989 | - |
| dc.description.abstract | Питання якості та безпечності харчових продуктів набувають дедалі більшого значення, особливо в умовах євроінтеграційних прагнень України. Впровадження системи НАССР як науково обґрунтованого підходу до управління безпечністю харчових продуктів забезпечує контроль критичних точок виробництва, мінімізацію ризиків і відповідність міжнародним стандартам. Це сприяє підвищенню рівня харчової безпеки, конкурентоспроможності підприємств та розширенню їхніх ринкових можливостей. The issues of food quality and safety are becoming increasingly important, especially in the context of Ukraine's European integration aspirations. The implementation of the HACCP system as a scientifically grounded approach to food safety management ensures control over critical production points, risk minimization, and compliance with international standards. This contributes to enhancing food safety, improving the competitiveness of enterprises, and expanding their market opportunities. | uk_UK |
| dc.language.iso | uk | uk_UK |
| dc.publisher | Бозуленко О. Я. ПОЛІТИКА ПІДПРИЄМСТВА У ГАЛУЗІ БЕЗПЕЧНОСТІ ТА ЯКОСТІ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ / О. Я. Бозуленко, А. В. Білійчук // Стратегічні пріоритети розвитку внутрішньої торгівлі України на інноваційних засадах : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. - Львів : ЛТЕУ, 2017. - С. 322-323. | uk_UK |
| dc.subject | безпечність харчових продуктів | uk_UK |
| dc.subject | food safety | uk_UK |
| dc.subject | система НАССР | uk_UK |
| dc.subject | HACCP system | uk_UK |
| dc.subject | євроінтеграція | uk_UK |
| dc.subject | European integration | uk_UK |
| dc.title | Політика підприємства у галузі безпечності та якості продуктів харчування | uk_UK |
| dc.type | Other | uk_UK |
| Appears in Collections: | 71.01.55 Товарознавство (тези) | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Bozulenko_pol.pdf | основний текст | 464.94 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.