Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2989
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБозуленко, Олена Ярославівна / Bozulenko Olena-
dc.contributor.authorБілійчук, Анастасія Василівна-
dc.date.accessioned2025-04-07T13:12:49Z-
dc.date.available2025-04-07T13:12:49Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationhttps://www.lute.lviv.ua/fileadmin/www.lac.lviv.ua/data/pidrozdily/Naukovi_Vydannya/Docs/2017.11.02-03_ZbirnikKonf.pdfuk_UK
dc.identifier.otherУДК 338.439:338.246.83-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2989-
dc.description.abstractПитання якості та безпечності харчових продуктів набувають дедалі більшого значення, особливо в умовах євроінтеграційних прагнень України. Впровадження системи НАССР як науково обґрунтованого підходу до управління безпечністю харчових продуктів забезпечує контроль критичних точок виробництва, мінімізацію ризиків і відповідність міжнародним стандартам. Це сприяє підвищенню рівня харчової безпеки, конкурентоспроможності підприємств та розширенню їхніх ринкових можливостей. The issues of food quality and safety are becoming increasingly important, especially in the context of Ukraine's European integration aspirations. The implementation of the HACCP system as a scientifically grounded approach to food safety management ensures control over critical production points, risk minimization, and compliance with international standards. This contributes to enhancing food safety, improving the competitiveness of enterprises, and expanding their market opportunities.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherБозуленко О. Я. ПОЛІТИКА ПІДПРИЄМСТВА У ГАЛУЗІ БЕЗПЕЧНОСТІ ТА ЯКОСТІ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ / О. Я. Бозуленко, А. В. Білійчук // Стратегічні пріоритети розвитку внутрішньої торгівлі України на інноваційних засадах : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. - Львів : ЛТЕУ, 2017. - С. 322-323.uk_UK
dc.subjectбезпечність харчових продуктівuk_UK
dc.subjectfood safetyuk_UK
dc.subjectсистема НАССРuk_UK
dc.subjectHACCP systemuk_UK
dc.subjectєвроінтеграціяuk_UK
dc.subjectEuropean integrationuk_UK
dc.titleПолітика підприємства у галузі безпечності та якості продуктів харчуванняuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:71.01.55 Товарознавство (тези)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bozulenko_pol.pdfосновний текст464.94 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.