Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2989| Название: | Політика підприємства у галузі безпечності та якості продуктів харчування |
| Авторы: | Бозуленко, Олена Ярославівна / Bozulenko Olena Білійчук, Анастасія Василівна |
| Ключевые слова: | безпечність харчових продуктів food safety система НАССР HACCP system євроінтеграція European integration |
| Дата публикации: | 2017 |
| Издатель: | Бозуленко О. Я. ПОЛІТИКА ПІДПРИЄМСТВА У ГАЛУЗІ БЕЗПЕЧНОСТІ ТА ЯКОСТІ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ / О. Я. Бозуленко, А. В. Білійчук // Стратегічні пріоритети розвитку внутрішньої торгівлі України на інноваційних засадах : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. - Львів : ЛТЕУ, 2017. - С. 322-323. |
| Библиографическое описание: | https://www.lute.lviv.ua/fileadmin/www.lac.lviv.ua/data/pidrozdily/Naukovi_Vydannya/Docs/2017.11.02-03_ZbirnikKonf.pdf |
| Аннотация: | Питання якості та безпечності харчових продуктів набувають дедалі більшого значення, особливо в умовах євроінтеграційних прагнень України. Впровадження системи НАССР як науково обґрунтованого підходу до управління безпечністю харчових продуктів забезпечує контроль критичних точок виробництва, мінімізацію ризиків і відповідність міжнародним стандартам. Це сприяє підвищенню рівня харчової безпеки, конкурентоспроможності підприємств та розширенню їхніх ринкових можливостей. The issues of food quality and safety are becoming increasingly important, especially in the context of Ukraine's European integration aspirations. The implementation of the HACCP system as a scientifically grounded approach to food safety management ensures control over critical production points, risk minimization, and compliance with international standards. This contributes to enhancing food safety, improving the competitiveness of enterprises, and expanding their market opportunities. |
| URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2989 |
| Располагается в коллекциях: | 71.01.55 Товарознавство (тези) |
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Bozulenko_pol.pdf | основний текст | 464.94 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.