Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2965
Назва: Важливість внутрішнього контролю на підприємствах ресторанного бізнесу
Автори: Багрій, Конон Леонідович / Bagrii, Konon
Теми: внутрішній контроль
ресторанний бізнес
бізнес
оцінка ризику
Дата публікації: 2020
Видавництво: Багрій К. Л. ВАЖЛИВІСТЬ ВНУТРІШНЬОГО КОНТРОЛЮ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ / К. Л. Багрій // Модернізація економіки: сучасні реалії, прогнозні сценарії та перспективи розвитку : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 28 квіт. 2020 р., м. Херсон / ХНТУ. – Херсон : ФОП Вишемирський В. С., 2020. – С. 583–586.
Короткий огляд (реферат): У діяльності підприємств ресторанного бізнесу завжди присутні ризики. Головне завдання менеджменту підприємства – управління цими ризиками, побудова системи внутрішнього контролю, яка передбачає впровадження в поточну діяльність підприємства контрольних процедур, що дозволяють знизити ймовірність виникнення ризику або його наслідків.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2965
Розташовується у зібраннях:82.15.23.19 Контролінг (тези)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
189.pdfосновний текст562.25 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.