Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2965
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБагрій, Конон Леонідович / Bagrii, Konon-
dc.date.accessioned2025-03-25T19:55:33Z-
dc.date.available2025-03-25T19:55:33Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.otherУДК 657.63:640.4-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2965-
dc.description.abstractУ діяльності підприємств ресторанного бізнесу завжди присутні ризики. Головне завдання менеджменту підприємства – управління цими ризиками, побудова системи внутрішнього контролю, яка передбачає впровадження в поточну діяльність підприємства контрольних процедур, що дозволяють знизити ймовірність виникнення ризику або його наслідків.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherБагрій К. Л. ВАЖЛИВІСТЬ ВНУТРІШНЬОГО КОНТРОЛЮ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ / К. Л. Багрій // Модернізація економіки: сучасні реалії, прогнозні сценарії та перспективи розвитку : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 28 квіт. 2020 р., м. Херсон / ХНТУ. – Херсон : ФОП Вишемирський В. С., 2020. – С. 583–586.uk_UK
dc.subjectвнутрішній контрольuk_UK
dc.subjectресторанний бізнесuk_UK
dc.subjectбізнесuk_UK
dc.subjectоцінка ризикуuk_UK
dc.titleВажливість внутрішнього контролю на підприємствах ресторанного бізнесуuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:82.15.23.19 Контролінг (тези)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
189.pdfосновний текст562.25 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.