Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2965Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Багрій, Конон Леонідович / Bagrii, Konon | - |
| dc.date.accessioned | 2025-03-25T19:55:33Z | - |
| dc.date.available | 2025-03-25T19:55:33Z | - |
| dc.date.issued | 2020 | - |
| dc.identifier.other | УДК 657.63:640.4 | - |
| dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2965 | - |
| dc.description.abstract | У діяльності підприємств ресторанного бізнесу завжди присутні ризики. Головне завдання менеджменту підприємства – управління цими ризиками, побудова системи внутрішнього контролю, яка передбачає впровадження в поточну діяльність підприємства контрольних процедур, що дозволяють знизити ймовірність виникнення ризику або його наслідків. | uk_UK |
| dc.language.iso | uk | uk_UK |
| dc.publisher | Багрій К. Л. ВАЖЛИВІСТЬ ВНУТРІШНЬОГО КОНТРОЛЮ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ / К. Л. Багрій // Модернізація економіки: сучасні реалії, прогнозні сценарії та перспективи розвитку : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 28 квіт. 2020 р., м. Херсон / ХНТУ. – Херсон : ФОП Вишемирський В. С., 2020. – С. 583–586. | uk_UK |
| dc.subject | внутрішній контроль | uk_UK |
| dc.subject | ресторанний бізнес | uk_UK |
| dc.subject | бізнес | uk_UK |
| dc.subject | оцінка ризику | uk_UK |
| dc.title | Важливість внутрішнього контролю на підприємствах ресторанного бізнесу | uk_UK |
| dc.type | Other | uk_UK |
| Розташовується у зібраннях: | 82.15.23.19 Контролінг (тези) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 189.pdf | основний текст | 562.25 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.