Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2965
Название: Важливість внутрішнього контролю на підприємствах ресторанного бізнесу
Авторы: Багрій, Конон Леонідович / Bagrii, Konon
Ключевые слова: внутрішній контроль
ресторанний бізнес
бізнес
оцінка ризику
Дата публикации: 2020
Издатель: Багрій К. Л. ВАЖЛИВІСТЬ ВНУТРІШНЬОГО КОНТРОЛЮ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ / К. Л. Багрій // Модернізація економіки: сучасні реалії, прогнозні сценарії та перспективи розвитку : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 28 квіт. 2020 р., м. Херсон / ХНТУ. – Херсон : ФОП Вишемирський В. С., 2020. – С. 583–586.
Аннотация: У діяльності підприємств ресторанного бізнесу завжди присутні ризики. Головне завдання менеджменту підприємства – управління цими ризиками, побудова системи внутрішнього контролю, яка передбачає впровадження в поточну діяльність підприємства контрольних процедур, що дозволяють знизити ймовірність виникнення ризику або його наслідків.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2965
Располагается в коллекциях:82.15.23.19 Контролінг (тези)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
189.pdfосновний текст562.25 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.