Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2965| Title: | Важливість внутрішнього контролю на підприємствах ресторанного бізнесу |
| Authors: | Багрій, Конон Леонідович / Bagrii, Konon |
| Keywords: | внутрішній контроль ресторанний бізнес бізнес оцінка ризику |
| Issue Date: | 2020 |
| Publisher: | Багрій К. Л. ВАЖЛИВІСТЬ ВНУТРІШНЬОГО КОНТРОЛЮ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ / К. Л. Багрій // Модернізація економіки: сучасні реалії, прогнозні сценарії та перспективи розвитку : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 28 квіт. 2020 р., м. Херсон / ХНТУ. – Херсон : ФОП Вишемирський В. С., 2020. – С. 583–586. |
| Abstract: | У діяльності підприємств ресторанного бізнесу завжди присутні ризики. Головне завдання менеджменту підприємства – управління цими ризиками, побудова системи внутрішнього контролю, яка передбачає впровадження в поточну діяльність підприємства контрольних процедур, що дозволяють знизити ймовірність виникнення ризику або його наслідків. |
| URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2965 |
| Appears in Collections: | 82.15.23.19 Контролінг (тези) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.