Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2965| Назва: | Важливість внутрішнього контролю на підприємствах ресторанного бізнесу |
| Автори: | Багрій, Конон Леонідович / Bagrii, Konon |
| Теми: | внутрішній контроль ресторанний бізнес бізнес оцінка ризику |
| Дата публікації: | 2020 |
| Видавництво: | Багрій К. Л. ВАЖЛИВІСТЬ ВНУТРІШНЬОГО КОНТРОЛЮ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ / К. Л. Багрій // Модернізація економіки: сучасні реалії, прогнозні сценарії та перспективи розвитку : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 28 квіт. 2020 р., м. Херсон / ХНТУ. – Херсон : ФОП Вишемирський В. С., 2020. – С. 583–586. |
| Короткий огляд (реферат): | У діяльності підприємств ресторанного бізнесу завжди присутні ризики. Головне завдання менеджменту підприємства – управління цими ризиками, побудова системи внутрішнього контролю, яка передбачає впровадження в поточну діяльність підприємства контрольних процедур, що дозволяють знизити ймовірність виникнення ризику або його наслідків. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2965 |
| Розташовується у зібраннях: | 82.15.23.19 Контролінг (тези) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 189.pdf | основний текст | 562.25 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.