Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/295Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Кифяк, Василь Федорович / Kyfiak, Vasyl / Kyfyak, Vasyl | - |
| dc.date.accessioned | 2021-08-18T17:51:22Z | - |
| dc.date.available | 2021-08-18T17:51:22Z | - |
| dc.date.issued | 2006 | - |
| dc.identifier.other | УДК 33 (477) (06) | - |
| dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/295 | - |
| dc.description.abstract | У статті шляхом опитування визначено основний перелік характерних товарів та послуг, що споживаються туристами під час їх перебування в Чернівецькій області і на цій основі розроблено методику розрахунку обсягу характерних товарів та послуг, наданих протягом року. This article uses the poll method for defining the main list of the typical goods and services consumed by tourists while visiting Chernivtsi region. This serves as a basis for the development of future methodology for estimating the volume of the typical goods and services rendered during the year. The author uses extrapolationmethodology to forecast the sales volumes of tourist services for the nearest period/ | uk_UK |
| dc.language.iso | uk | uk_UK |
| dc.publisher | Науковий вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту КНТЕУ: - Чернівці: АНТ Лтд, 2006. - Вип. ІI. Економічні науки. - С. 71-77. - 450с. | uk_UK |
| dc.title | Методологічні аспекти розрахунку обсягу туристичних послуг на прикладі Чернівецької області | uk_UK |
| dc.type | Article | uk_UK |
| Розташовується у зібраннях: | 06.71.57 Економіка туризму | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 2006 Методологічні аспекти розрахунку обсягу туристичних послуг на прикладі Чернівецької області.pdf | Основний текст | 2.69 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.