Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/295
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКифяк, Василь Федорович / Kyfiak, Vasyl / Kyfyak, Vasyl-
dc.date.accessioned2021-08-18T17:51:22Z-
dc.date.available2021-08-18T17:51:22Z-
dc.date.issued2006-
dc.identifier.otherУДК 33 (477) (06)-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/295-
dc.description.abstractУ статті шляхом опитування визначено основний перелік характерних товарів та послуг, що споживаються туристами під час їх перебування в Чернівецькій області і на цій основі розроблено методику розрахунку обсягу характерних товарів та послуг, наданих протягом року. This article uses the poll method for defining the main list of the typical goods and services consumed by tourists while visiting Chernivtsi region. This serves as a basis for the development of future methodology for estimating the volume of the typical goods and services rendered during the year. The author uses extrapolationmethodology to forecast the sales volumes of tourist services for the nearest period/uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherНауковий вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту КНТЕУ: - Чернівці: АНТ Лтд, 2006. - Вип. ІI. Економічні науки. - С. 71-77. - 450с.uk_UK
dc.titleМетодологічні аспекти розрахунку обсягу туристичних послуг на прикладі Чернівецької областіuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Розташовується у зібраннях:06.71.57 Економіка туризму



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.