Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/295
Назва: Методологічні аспекти розрахунку обсягу туристичних послуг на прикладі Чернівецької області
Автори: Кифяк, Василь Федорович
Дата публікації: 2006
Видавництво: Науковий вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту КНТЕУ: - Чернівці: АНТ Лтд, 2006. - Вип. ІI. Економічні науки. - С. 71-77. - 450с.
Короткий огляд (реферат): У статті шляхом опитування визначено основний перелік характерних товарів та послуг, що споживаються туристами під час їх перебування в Чернівецькій області і на цій основі розроблено методику розрахунку обсягу характерних товарів та послуг, наданих протягом року. This article uses the poll method for defining the main list of the typical goods and services consumed by tourists while visiting Chernivtsi region. This serves as a basis for the development of future methodology for estimating the volume of the typical goods and services rendered during the year. The author uses extrapolationmethodology to forecast the sales volumes of tourist services for the nearest period/
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/295
Розташовується у зібраннях:06.71.57 Економіка туризму



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.