Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/295
Title: Методологічні аспекти розрахунку обсягу туристичних послуг на прикладі Чернівецької області
Authors: Кифяк, Василь Федорович
Issue Date: 2006
Publisher: Науковий вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту КНТЕУ: - Чернівці: АНТ Лтд, 2006. - Вип. ІI. Економічні науки. - С. 71-77. - 450с.
Abstract: У статті шляхом опитування визначено основний перелік характерних товарів та послуг, що споживаються туристами під час їх перебування в Чернівецькій області і на цій основі розроблено методику розрахунку обсягу характерних товарів та послуг, наданих протягом року. This article uses the poll method for defining the main list of the typical goods and services consumed by tourists while visiting Chernivtsi region. This serves as a basis for the development of future methodology for estimating the volume of the typical goods and services rendered during the year. The author uses extrapolationmethodology to forecast the sales volumes of tourist services for the nearest period/
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/295
Appears in Collections:06.71.57 Економіка туризму



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.