Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2944
Назва: Системи менеджменту якості та безпечності харчової продукції
Автори: Бозуленко, Олена Ярославівна / Bozulenko Olena
Бозуленко, Олександр Юрійович
Теми: якість продукції
product quality
безпека харчових продуктів
food safety
стандарти ISO
ISO standards
система HACCP
HACCP system
Дата публікації: кві-2020
Видавництво: Бозуленко О. Я. СИСТЕМИ МЕНЕДЖМЕНТУ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕЧНОСТІ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ / О. Я. Бозуленко, О. Ю. Бозуленко // Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. в заочній формі, 7 квіт. 2020 р., м. Умань / УНУС. – Умань : УНУС, 2020. – С. 7–9. – URL: https://lib.udau.edu.ua:8443/server/api/core/bitstreams/ffb9c38f-25bd-4dbb-aa0d-f9128eb91b15/content.
Короткий огляд (реферат): Проблеми якості та безпеки харчових продуктів набувають все більшої актуальності. Споживачі потребують продукції, яка відповідає високим стандартам, а підприємства мають впроваджувати ефективні системи менеджменту. Основними підходами до забезпечення якості є стандарти ISO 9000, система TQM та принципи HACCP. Україна, у рамках євроінтеграції, реформує державний контроль у сфері харчової безпеки. Впровадження міжнародних стандартів сприятиме підвищенню конкурентоздатності українських виробників та виходу на світові ринки. The issues of food quality and safety are becoming increasingly relevant. Consumers demand products that meet high standards, and enterprises must implement effective management systems. The main approaches to ensuring quality include ISO 9000 standards, the TQM system, and HACCP principles. As part of European integration, Ukraine is reforming state control in the field of food safety. The implementation of international standards will contribute to increasing the competitiveness of Ukrainian producers and their entry into global markets.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2944
Розташовується у зібраннях:06.81.12 Організація та управління. Планування на підприємстві (тези)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bozulenko_su.pdfосновний текст454.82 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.