Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2944
Название: | Системи менеджменту якості та безпечності харчової продукції |
Авторы: | Бозуленко, Олена Ярославівна / Bozulenko Olena Бозуленко, Олександр Юрійович |
Ключевые слова: | якість продукції product quality безпека харчових продуктів food safety стандарти ISO ISO standards система HACCP HACCP system |
Дата публикации: | апр-2020 |
Издатель: | Бозуленко О. Я. СИСТЕМИ МЕНЕДЖМЕНТУ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕЧНОСТІ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ / О. Я. Бозуленко, О. Ю. Бозуленко // Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. в заочній формі, 7 квіт. 2020 р., м. Умань / УНУС. – Умань : УНУС, 2020. – С. 7–9. – URL: https://lib.udau.edu.ua:8443/server/api/core/bitstreams/ffb9c38f-25bd-4dbb-aa0d-f9128eb91b15/content. |
Аннотация: | Проблеми якості та безпеки харчових продуктів набувають все більшої актуальності. Споживачі потребують продукції, яка відповідає високим стандартам, а підприємства мають впроваджувати ефективні системи менеджменту. Основними підходами до забезпечення якості є стандарти ISO 9000, система TQM та принципи HACCP. Україна, у рамках євроінтеграції, реформує державний контроль у сфері харчової безпеки. Впровадження міжнародних стандартів сприятиме підвищенню конкурентоздатності українських виробників та виходу на світові ринки. The issues of food quality and safety are becoming increasingly relevant. Consumers demand products that meet high standards, and enterprises must implement effective management systems. The main approaches to ensuring quality include ISO 9000 standards, the TQM system, and HACCP principles. As part of European integration, Ukraine is reforming state control in the field of food safety. The implementation of international standards will contribute to increasing the competitiveness of Ukrainian producers and their entry into global markets. |
URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2944 |
Располагается в коллекциях: | 06.81.12 Організація та управління. Планування на підприємстві (тези) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Bozulenko_su.pdf | основний текст | 454.82 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.